Κάτια Ταραμπάνκο: Το ψέμα για την ηλικία της

12:30 2/12/2019 - Πηγή: People

Ποια είναι, τελικά, η ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο; Το ερώτημα έθεσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», αφού το ρεπορτάζ της έφερε στο δημοσιότητα μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει: η υποψήφια έχει δηλώσει στο ριάλιτι και την κριτική επιτροπή 22 ετών, ενώ πριν από το παιχνίδι γιόρταζε τα 23α γενέθλιά της.

«Το μοντέλο αν και στο παιχνίδι έχει δηλώσει ότι είναι 22 χρονών, στην πραγματικότητα είναι 24», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής και εξηγεί: «Τα γυρίσματα από τις οντισιόν του GNTM 2, όπου η Κάτια δήλωνε 22, έγιναν το καλοκαίρι

του 2019, όμως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έναν χρόνο πριν, τον Οκτώβριο του 2018, η Κάτια δήλωνε ότι μόλις έκλεισε το 23ο έτος της ηλικίας της. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο είναι 24 ετών, που την καθιστά μεγαλύτερη από την ηλικία που δήλωσε στο GNTM».

Η εκπομπή αναφέρεται και στο ψέμα της παίκτριας αναφορικά με το πότε ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο: στις κάμερες του παιχνιδιού είχε πει ότι ξεκίνησε στα 15, ενώ στους κριτές είχε πει ότι ξεκίνησε στα 16».

Δείτε το απόσπασμα από το «Ευτυχείτε» στο παραπάνω video.

Keywords
Αναζητήσεις
katya tarabanko ηλικια, katia tarabanko
Τυχαία Θέματα