Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τις συνεχόμενες παρατηρήσεις του διαιτητή

16:38 28/8/2019 - Πηγή: People

Ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γάλλο διαιτητή κατά τη διάρκεια του 4ου σετ στον αγώνα με τον  Ρούμπλεβ για το US Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Στέφανος δέχτηκε αρκετές παρατηρήσεις από τον διαιτητή. Κάποια στιγμή μάλιστα ο Γάλλος διαιτητής ζήτησε από το νεαρό τενίστα να κάνει πιο γρήγορα και επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Μετά

από αυτή την παρατήρηση όμως ο νεαρός αθλητής είπε σε έντονο ύφος πως πρέπει να αλλάξει.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Στέφανος να αποκομίσει ένα warning τόσο για on-court coaching, όσο και για παραβίαση των 25 δευτερολέπτων, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτό εξόργισε τον Έλληνα τενίστα που σε ακόμη πιο έντονο ύφος είπε στον Γάλλο διαιτητή: «Δε με νοιάζει, κάνε ότι θες, είσαι ο χειρότερος. Για κάποιο λόγο έχεις κάτι απέναντι μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον είσαι Γάλλος και είστε όλοι περίεργοι! Δώσε μου warning, δε με νοιάζει».

Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε λόγο για διαφορετική μεταχείριση από κάποιους διαιτητές.

Keywords
Τυχαία Θέματα