Ενοχλημένος ο μπαμπάς του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον γιο του και τη Βικτόρια – Η κίνηση τους που τον πείραξε

10:58 21/12/2019 - Πηγή: People

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισαν να βαφτίσουν τον μικρότερο γιο τους Κρουζ και την κόρη τους Χάρπερ, με την Εύα Λονγκόρια να είναι μάλιστα η νονά της μικρής και τον Γκάι Ρίτσι να αναλαμβάνει τον Κρουζ. Σε αυτό το event που θα γίνει σήμερα και θα ακολουθηθεί από μεγάλο πάρτι, το παρών θα δώσει και ο Τεντ Μπέκαμ, πατέρας του Ντέιβιντ, με τη νέα σύντροφό του, την Χίλαρι Μέρεντιθ. Όμως η Βικτόρια δεν έστειλε πρόσκληση στην κόρη της Χίλαρι, τη Σάρλοτ, όπως ίσως θα επέβαλλε η αστική ευγένεια.

Ο

Τεντ Μπέκαμ φέρεται από την Sun να ζήτησε από τον γιο του Ντέιβιντ να φέρουν μαζί τους και την 27χρονη Σάρλοτ, αφού είναι μέλος της οικογένειας του. Ο Ντέιβιντ υποσχέθηκε να ρωτήσει την Βικτόρια, αλλά στο τέλος έδωσε αρνητική απάντηση στον πατέρα του με την αιτιολογία πως δεν υπάρχει χώρος γι΄άλλο άτομο. Αυτό ενόχλησε αρκετά τον 71χρονο Τεντ, ο οποίος θεωρεί ότι η Βικτόρια δεν τον θέλει επειδή έχει συνεχίσει τη ζωή του και δεν είναι πια με τη Σάντρα, τη μητέρα του Ντέιβιντ.

Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι όντως η Βικτόρια δεν θέλει τη Σάρλοτ, αλλά όχι για τον λόγο που εικάζει ο Τεντ. Επειδή θα είναι μια εκδήλωση με υψηλούς προσκεκλημένους και χωρίς να επιτραπεί η είσοδος σε κάμερες ή στους καλεσμένους να αναρτήσουν φωτογραφίες, η Βικτόρια δεν θέλει να έχει ανθρώπους που δεν εμπιστεύεται. Θεωρεί με λίγα λόγια ότι η Σάρλοτ μπορεί να είναι μια πιθανή διαρροή υλικού προς τον Τύπο, έστω κι άθελα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα