Φέτος το ρεβεγιόν σας θα έχει τη λάμψη τεσσάρων αστέρων!

Στο ELEFSINA HOTEL το ρεβεγιόν θα έχει τη λάμψη τεσσάρων αστέρων! Τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, απολαύστε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων από τον διακεκριμένο chef Χρήστο Χρυσικόπουλο στο υπέροχα στολισμένο εστιατόριο «Το Στάχυ», δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Εορταστικός μπουφές παραμονής Χριστουγέννων
Την Παραμονή των Χριστουγέννων γιορτάστε και απολαύστε υπέροχες

στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Το εορταστικό μενού που προτείνει το ELEFSINA Hotel για εσάς αποτελείται από 19 ιδιαίτερα πιάτα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές γεύσεις με gourmet στοιχεία. Το γευστικό ταξίδι ολοκληρώνεται με επιδόρπιο από 8 διαφορετικές γλυκιές προτάσεις. Τιμή κατ’ άτομο: 35€. Για παιδιά έως 10 ετών:20€.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς (Σερβιριστό)
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σας περιμένουμε να υποδεχτούμε μαζί το νέο έτος, με γιορτινή διάθεση και εκλεκτές γεύσεις από ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Γιορτάστε την έλευση του νέου έτους με τους φίλους ή την οικογένειά σας σε ένα ατμοσφαιρικό, γιορτινό σκηνικό, συνδυάζοντας τις όμορφες στιγμές με εκλεπτυσμένες γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο menu με welcome drink και 5 μοναδικά πιάτα με ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς και επιδόρπιο. Τιμή κατ’ άτομο:45€. Για παιδιά έως 10 ετών:20€.

New Year’s Breakfast
Από τις 6 έως τις 11 το πρωί υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με εορταστικό μπουφέ και πλούσιες χειροποίητες γεύσεις, από την κουζίνα του εστιατορίου μας.

The post Φέτος το ρεβεγιόν σας θα έχει τη λάμψη τεσσάρων αστέρων! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα