Τζέσικα Μπίελ: Δεν έχει συγχωρήσει τον Τζάστιν Τιμπερλέικ γι΄αυτό που έκανε

10:38 21/12/2019 - Πηγή: People

Πολλές φορές λένε οι διάσημοι πως ένα δύσκολο κομμάτι του να είναι γνωστοί, έχει να κάνει με το ότι κάθε τους κίνηση παίρνει άλλο βάρος και διογκώνεται. Η περίπτωση του Τζάστιν Τιμπερλέικ εξηγεί με τον πιο κατανοητό τρόπο αυτή τη δυσκολία. Κι αυτό γιατί ότι συνέβη με την συνάδελφό του Αλίσα Γουεϊνράιτ, θα μπορούσε να είχε λήξει αναίμακτα αν δεν ήταν ένας τόσο διάσημος καλλιτέχνης.

Ακόμα κι αν τον πετύχαινε η Τζέσικα Μπίελ σε αυτό το μαγαζί και τον έβλεπε να κρατάει έτσι το χέρι της συναδέλφου του, σίγουρα θα νευρίαζε, αλλά θα ήταν πολύ πιο εύκολο να λήξει εκεί το συμβάν.

Τώρα όμως που εδώ και ένα μήνα σχεδόν έχουμε μια διαρκή συζήτηση και αυτό πήρε τέτοια έκταση στο κοινό, το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο.

Δεν είναι μόνο το ενδεχόμενο μιας απιστίας ή το φλερτ με μια άλλη γυναίκα. Είναι ότι η Μπίελ εκτέθηκε σε όλο τον κόσμο και πιθανότατα να δημιουργήθηκε κι ένας οίκτος προς το πρόσωπό της. Αυτό είναι και ο λόγος που μετά από τόσες δηλώσεις μετάνοιας του Τιμπερλέικ, δεν έχει μπορέσει να τον συγχωρέσει.

Όπως αναφέρει το US Weekly επικαλούμενο άνθρωπο του φιλικού της περιβάλλοντος «Δεν το έχει ξεπεράσει και δεν πρόκειται να το αφήσει να τελειώσει εύκολα. Θεωρεί πως απαιτείται πολλή δουλειά για να επανέλθουν εκεί που ήταν πριν το περιστατικό».

Τζάστιν Τιμπερλέικ: Το σχόλιο του σε ανάρτηση της Τζέσικα Μπίελ είναι ξεκάθαρη κίνηση μεταμέλειας

Ίσως γι΄αυτό ο Τζάστιν Τιμπερλέικ ξεκίνησε να κάνει και σχόλια κάτω από φωτογραφίες της στο Instagram, αλλά σίγουρα τα emoji δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος αγαπητέ φίλε Τζάστιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα