Ελένη Μενεγάκη: Το μίνι πάρτι για τα γενέθλιά της στην πρεμιέρα της εκπομπής

14:10 29/10/2019 - Πηγή: People

Με πολύ αυτοσαρκαστική διάθεση έκανε την εμφάνιση της στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη για να βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος συνεργατών, φίλων και τηλεθεατών, μιας και σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Κι είναι από τα ιδιαίτερα γενέθλια αυτά, μιας και μπαίνει επίσημα σε άλλη δεκαετία.

Η παρουσιάστρια είδε όλους της τους συνεργάτες, ακόμα και την εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου που βρέθηκε

στην εκπομπή για να συμμετέχει στο happening, να την υποδέχονται με φωνές και πανηγύρια και ένα τραπέζι γεμάτο γλυκά και μια τούρτα με 50 κεράκια. Όσα και τα χρόνια της Ελένης που σίγουρα δεν φαίνονται με τίποτα.

Η ίδια πάντως ήταν ξεκάθαρη προς το κοινό της και ανέφερε τα πόσα κλείνει κάνοντας και μια ευχή για όσα θέλει να της έρθουν σε αυτή την 6η δεκαετία της ζωής της.

«Κάναμε τη διαφορά. Να σας πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα με αφήσετε έτσι. Κι είπα «δε βαριέσαι…τέτοια χρονιά σαν τη φετινή, εννοώ σε κεράκια, θα ξανάρθει»; Τέτοιο υπερθέαμα δεν έχει ξαναγίνει. Πώς να φτάσει μια τούρτα για τόσα κεράκια; Τους λέω «παιδιά, σταματήστε. Φέρνετε την τούρτα με ένα κεράκι, λες και δεν ξέρει ο κόσμος». Θέλω αυτή η δεκαετία να μη θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες. Θέλω καινούργια ζωή, καινούργιες περιπέτειες».


Keywords
Τυχαία Θέματα