GNTM 2: Ο πραγματικός λόγος που η Μαρτίνα θα αποχωρίσει από το παιχνίδι μετά τη λιποθυμία

12:08 29/10/2019 - Πηγή: People

Το spoiler ότι η Μαρτίνα Χαφιιτσούκ θα καταρρεύσει στο πλατό του GNTM 2 το είχαν κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα οι πρωινές εκπομπές. Και στο χθεσινό επεισόδειο το είδαμε να συμβαίνει: η παίκτρια λιποθύμησε τη στιγμή που οι κριτές έκριναν την προσπάθειά των κοριτσιών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αποκάλυψαν οι συμπαίκτριές της, δεν ήταν καλά ψυχολογικά τις τελευταίες μέρες και ότι είχε μεσολαβήσει κάποιο τηλεφώνημα που την είχε φέρει σ’ αυτή την κατάσταση.

Αυτό, λοιπόν, που γνωρίζουμε είναι ότι η Μαρτίνα θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι

μετά τη λιποθυμία της. Ωστόσο, όχι μόνο για τον λόγο που όλοι φαντάζονται: την εξάντληση και τη φροντίδα της υγείας της. Ο λόγος, όπως τον αποκάλυψε ο σύντροφός της Κώστας Νικολάου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», είναι επαγγελματικός: η παραγωγή δεν της έχει επιτρέψει να έχει επικοινωνία με τους συνεργάτες της για την εταιρεία που διατηρεί και αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα στην επιχείρησή της.

Όπως δήλωσε την κάμερα της εκπομπής,«η παραγωγή δεν άφησε τη Μαρτίνα να έχει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου με προμηθευτές και συνεργάτες, και αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα στη δουλειά της, έχει σοβαρό πρόβλημα με πληρωμές και χρηματικές συναλλαγές στο εξωτερικό». Δείτε όσα δήλωσε στο video παραπάνω.

Δείτε το στιγμιότυπο από τη στιγμή της λιποθυμίας στο GNTM 2:

Keywords
Τυχαία Θέματα
GNTM 2, Μαριτίνα,GNTM 2, maritina