Ο Τζέιμς Κόρντεν πήγε το Carpool Karaoke σε άλλο επίπεδο με τον Κάνιε Γουέστ

14:10 29/10/2019 - Πηγή: People

Έχουμε δει πολλά εντυπωσιακά Carpool Karaoke με τον Τζέιμς Κόρντεν. Αυτό με τον Πολ ΜακΚάρτνι που κατέληξαν σε παμπ στο Λίβερπουλ, αυτό με τους Red Hot Chilli Peppers που έπαιξαν ξύλο, αυτό με την Σελίν Ντίον που κατέληξε σε αναβίωση της θρυλικής σκηνής του Τιτανικού. Όμως αυτό που έκανε με τον Κάνιε Γουέστ ήταν κάτι άλλο, πιο μεγάλο.

Και αυτή η μεγαλοσύνη έχει πολλές εφαρμογές, αφού δεν είναι μόνο μεταφορική. Υπήρξε όντως κάτι μεγαλύτερο από ένα αυτοκίνητο. Μετά τον χαμό που

έγινε με την gospel λειτουργία που έκανε στην εκκλησία του, ο Κάνιε Γουέστ βρέθηκε στο σόου του Κόρντεν και μαζί ανέβηκαν σε ένα ιδιωτικό τζετ που ήταν γεμάτο με τα μέλη της χορωδίας της εκκλησίας.

Ο Κάνιε Γουέστ μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε στο νοσοκομεί πριν δύο χρόνια. Ήταν η εποχή που ενισχύθηκε η σχέση του με τον Χριστό. Τότε πήρε την απόφαση να ξεκινήσει αυτό το διαφορετικό κομμάτι στη ζωή του. Κι όταν έχεις έναν καλεσμένο σαν τον Κάνιε, τότε πάντοτε κάνεις μεγαλειώδη πράγματα.

Περίπου 50 άτομα κύκλωσαν τις θέσεις στο αεροπλάνο που κάθονταν ο Κόρντεν και ο Γουέστ και ξεκίνησε η λειτουργία. Gospel μελωδίες και ένας Κάνιε να ραπάρει θρησκευτικούς στίχους στο ενδιάμεσο. 19 λεπτά σκέτης απόλαυσης για κάθε φαν του Κάνιε, αλλά και για κάθε φαν της ψυχαγωγικής τηλεόρασης όπως αυτή παίρνει μορφή στα σόου του Κόρντεν.

Και κάπως έτσι, εγένετο το Airpool Karaoke. Για να εναρμονιστούμε με τη θρησκειολογική κατάσταση του Κάνιε, είθε να μην είναι το μόνο.


Keywords
Τυχαία Θέματα