Ελένη Καρακάση: Μιλάει για την μεγάλη αυξομείωση στα κιλά της που της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα

10:41 20/2/2020 - Πηγή: People

Αν ρωτήσει κανείς διατροφολόγους και personal trainer για τα βασικότερα πράγματα που πρέπει να κάνεις ώστε να αποκτήσεις το σώμα που θες, θα σου πουν ότι το πρώτο είναι η διατροφή και το δεύτερο η ψυχολογία. Αν έχεις αυτά τα δύο σωστά, τότε οι κόποι σου θα έχουν αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιεί. Η Ελένη Καρακάση πέρασε ένα διάστημα που η ψυχολογία της δεν ήταν αυτή που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να βιώσει σημαντικές αυξομειώσεις βάρους.

Όπως εξήγησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το 2Night Show, η ηθοποιός

που φέτος είχε την ευκαιρία να δουλέψει ξανά σε σειρά και δη στις Άγριες Μέλισσες, ήταν 100 κιλά, έφτασε στα 49 και γενικώς έχει περάσει από διάφορα στάδια ως προς το σώμα της, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίκρυσμα στις ορμόνες της και να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα.

«Όταν τελείωσα το σχολείο ήμουν 100 κιλά. Όλη μου τη ζωή ήμουν ένα παχύσαρκο παιδί. Κάποια στιγμή πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα, όταν εκμυστηρεύτηκα στην Κάρμεν Ρουγγέρη, που ήμουν στη θεατρική της ομάδα, ότι δεν είναι αυτός ο χώρος μου, δεν είναι για μένα και το νιώθω και αποφασίζω να πάω στη μουσική και κυρίως στο κλασικό τραγούδι τότε που είχα όνειρο.

Και μου λέει η Κάρμεν τη μαγική κουβέντα “άμα χάσεις μερικά κιλά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρίσκεις δουλειά και να παίζεις ρόλους”.

Και κάποια στιγμή ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα, όμως έχασα τον έλεγχο γιατί μου άρεσε που έβλεπα ότι χάνω κιλά κι εκεί πραγματικά έχασα τον έλεγχο. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη κι είχα γίνει πετσί και κόκκαλο, είχα φτάσει 49 κιλά. Όχι, δεν έφτασα σε ανορεξία γιατί δεν μου κόπηκε ποτέ η όρεξη, ηθελημένα δεν έτρωγα.

Μετά πέρασα μια μεγάλη κρίση με τις ορμόνες μου, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Οπότε εκεί άρχισα να χαπακώνομαι για δύο χρόνια, άρχισα να παίρνω κιλά, ξεκίνησα μια διατροφή το 2015, πάλι σε μια φάση που δεν είχα δουλειά και ξεσπούσα στο φαγητό. Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν τόσο πιστή σε διατροφή, έτρωγα καλά, δεν στερήθηκα κάτι. Ακόμα προσπαθώ να ελέγχω το βάρος μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Καρακάση, Μιλάει,eleni karakasi, milaei