Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες του MEGXIT – Πότε παύουν να ισχύουν οι βασιλικοί τους τίτλοι

10:20 20/2/2020 - Πηγή: People

Από τις 31 Μαρτίου του 2020 και μετά θα αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα όλα τα μίντια παγκοσμίως. Για 35 χρόνια σχεδόν τον αναφέραμε ως πρίγκιπα. Όμως ο Χάρι απαρνήθηκε αυτόν τον τίτλο και πολλά ακόμα από τα προνόμια και τους τίτλους της βασιλικής οικογένειας και τώρα θα πρέπει να του αφαιρέσουμε κι εμείς τον τίτλο. Και πώς θα τον γράφουμε, αφού δεν έχει επώνυμο; Το πλήρες όνομά του είναι Χένρι Τσαρλς Άλμπερτ Ντέιβιντ και δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει ολόκληρο σε τίτλο, ούτε να καταλάβει κανείς σε ποιον αναφερόμαστε.

Ούτε όμως και το «πρώην πρίγκιπας Χάρι» είναι ενδεδειγμένη λύση

για τον επόμενο ένα χρόνο, αφού δεν θα υπάρξει ολική και πλήρης απαγκίστρωση από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Λίγα 24ωρα μετά τις διαβουλεύσεις του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το παλάτι για το τι θα συμβεί με την εκμετάλλευση των τίτλων τιμής τους, δημοσιοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους τους στοιχεία σχετικά με το MEGXIT.

Αυτό θα συμβεί επίσημα στις 31 Μαρτίου, επομένως από την Πρωταπριλιά θα έχουν κι επίσημα την ελευθέρας τους. Και θα είναι σαν ψέμα, αλλά πέρα ως πέρα αληθινό. Καθώς όμως η πράξη τους είναι πρωτοφανής στα χρονικά της βασιλικής οικογένειας, η συμφωνία που έχουν κάνει προβλέπει διαρκή επανεξέταση των όρων και ανάλογα με τις κινήσεις που θα κάνουν Χάρι και Μέγκαν, αλλά και την επιτυχία αυτών, θα υπάρξει επανεκτίμηση σε ένα χρόνο από την 31η Μαρτίου.

Πάντως, το ζευγάρι ήδη κανονίζει την αρχή του φιλανθρωπικού ιδρύματος τους και γενικότερα η δράση τους θα παραμείνει ουσιαστικά ίδια, στον ίδιο τομέα με πριν, απλώς πλέον θα ορίζουν οι ίδιοι τις εμπορικές τους τύχες.

Keywords
Τυχαία Θέματα