Έλενα Χριστοπούλου: Η μάλλον… ασαφής απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στην επιτροπή του GNTM 3

17:58 23/1/2020 - Πηγή: People

Από τη στιγμή που η Έλενα Χριστοπούλου συμφώνησε να είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, το αυτόματο κι εύλογο ερώτημα ήταν τι θα γίνει με την παρουσία της στο GNTM 2. Δεν ήταν δηλαδή μόνο η παρουσία της στο GNTM, αλλά η συνολική σχέση της με το Star. Χρειάστηκε να πάρει άδεια από το κανάλι για να αποδεχτεί το My Style Rocks που είναι παραγωγή της Acun Media,

άρα έχει έμμεση κι όχι άμεση σχέση με τον ΣΚΑΪ; Κι αν δεν χρειάστηκε, πώς αντέδρασαν οι άνθρωποι της παραγωγής του GNTM;

Αυτά τα ερωτήματα φυσικά δεν θα απαντηθούν και θα μείνουν μεταξύ της Χριστοπούλου και των δύο καναλιών. Αυτό όμως που μπορεί να απαντηθεί αφορά στην παρουσία της ή μη στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.

Η Χριστοπούλου βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά αν θα βρίσκεται του χρόνου. Η κριτής του My Style Rocks δεν μπόρεσε να δώσει σαφή απάντηση, αλλά απ΄αυτά που είπε, δίνεται η εντύπωση πως και χωρίς το My Style Rocks ίσως να μην βρίσκεται στο GNTM 3.

«Δεν ξέρω, δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι…δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσει το My style rocks. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, τα μοντέλα μου, τα ρούχα μου».


Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλενα Χριστοπούλου, GNTM 3,elena christopoulou, GNTM 3