Νίκος Κοκλώνης: Το Celebrity Travel στις σκοτεινές διαδρομές της κοκαΐνης στην Κολομβία

16:11 23/1/2020 - Πηγή: People

Την ιστορία του θρυλικού Pablo Escobar, που έχει εμπνεύσει τον κινηματογράφο και την τις τηλεοπτικές παραγωγές με τη σειρά Narcos να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, αλλά και την μυστική διαδρομή της κοκαίνης στη χώρα της λατινικής Αμερικής, θα προσεγγίσει ο Νίκος Κοκλώνης και η δημοσιογραφική ομάδα του Celebrity Travel στα επεισόδιο που θα προβληθούν στο OPEN TV στις αρχές Φεβρουαρίου.

Από χθες ο παρουσιαστής, μαζί με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αγγελική Ρίζου και τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη βρίσκονται στην Κολομβία με προορισμό

την πόλη Μεντεγίν, εκεί που έζησε και έδρασε ο Pablo Escobar.

Eίναι ένα ταξίδι που χρειάστηκε μήνες προετοιμασίας, σε συνέχεια μεγάλης σχετικής έρευνας. Χρειάστηκαν ειδικές άδειες και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μπορέσει να ξεκινήσει το οδοιπορικό, που κρύβει πολλαπλούς κινδύνους.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα βρεθεί στα μέρη που μεγάλωσε ο θρυλικός Pablo Escobar, αλλά και στη γειτονιά Los Olivos στην περιοχή Laureles όπου έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς μία μέρα μετά τα 44α του γενέθλια, το 1993.

Ο παρουσιαστής και η ομάδα τους θα επισκεφτούν το σημείο που έχει ταφεί ο Escobarστο κοιμητήριο Montesacro και θα συναντήσει τον αδελφό του Roberto, οικονομικό εγκέφαλο του Μεντεγίν καρτέλ, ο οποίος συνελήφθη και πέρασε 10 χρόνια στη φυλακή -το 1992 είχε αποδράσει μαζί με τον αδελφό του, αλλά ένα χρόνο μετά παραδόθηκε στις αρχές.

Ο 72χρονος Roberto Escobar είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Pablo, ο οποίος βρισκόταν μαζί του σε κάθε του βήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα