Είσαι ο γιος του Γκόρντον Ράμζι! Ο μόλις 4 μηνών μικρούλης είναι απίστευτα τσαντισμένος και κανείς δεν απορεί γιατί

15:40 2/9/2019 - Πηγή: People

Δεν χρειάζεται συστάσεις ο Γκόρντον Ράμζι: είναι ο σεφ που έκανε καριέρα με την τελειομανία, την αυστηρότητα και την αθυροστομία του (και δυστυχώς πολλοί βρέθηκαν να τον κοπιάρουν μόνο σε ό,τι αφορά τα δύο τελευταία).

Εκτός, όμως, απ’ όλα αυτά, ο δισεκατομμυριούχος σεφ είναι και ένας κλασικός χαζομπαμπάς με 5 παιδιά, εκ των οποίων το μικρότερο έκανε θεαματική είσοδο στην οικογένεια μόλις πριν από 4 μήνες και έχει ήδη ισχυρό χαρακτήρα.

View
this post on Instagram

Not happy having my first hair cut…. @oscarjramsay @mellissabrown

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Aug 30, 2019 at 1:51pm PDT

Πώς το ξέρουμε αυτό; Από το Instagram, όπου ο δημοφιλής σεφ φρόντισε να ανεβάσει μία από τις πλέον χαρακτηριστικές φωτογραφίες του 4 μηνών γιου του, Όσκαρ, ο οποίος είναι απίστευτα τσαντισμένος, δεν το κρύβει και φυσικά μοιάζει του βρισιάρη και μονίμως εξοργισμένου μπαμπά του.

View this post on Instagram

Somebody’s excited for lunch @marinersinrock @oscarjramsay @tanaramsay

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Aug 21, 2019 at 6:54am PDT

Η ομοιότητα του Ράμζι με τον γιο του έγινε αφορμή για εκατοντάδες ξεκαρδιστικά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του γλυκύτατου -πλην ζοχαδιασμένου- Όσκαρ, ο οποίος δεν τρελαίνεται ακριβώς με το πρώτο του κούρεμα, ενώ οι περισσότεροι αστειεύονται με τις απίστευτες γκριμάτσες του μικρούλη που μοιάζει έτοιμος να αρχίσει τα… γαλλικά. Ακριβώς σαν τον διάσημο μπαμπά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα