Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπουν τη Βρετανία στη χειρότερη στιγμή για τη χώρα, λένε τα ξένα ΜΜΕ

13:37 2/9/2019 - Πηγή: People

Ούτε το άτακτο Brexit ούτε η βαθιά κρίση που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει η Βρετανία φαίνεται να σταματούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του και Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ από το να εγκαταλείψουν τη χώρα και μάλιστα άμεσα.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν εδώ και καιρό το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο στόχαστρο των media,

λόγω του διόλου βασιλικού (και σεμνού) lifestyle που έχει αποφασίσει να ακολουθεί, αναζητά κατοικία μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο και κοντά στη γενέτειρα της πρώην ηθοποιού, το Λος Άντζελες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναζήτηση κατοικίας στο ηλιόλουστο Μαλιμπού και πραγματικό «άδειασμα» της γενναιόδωρης απόφασης του πρίγκιπα Καρόλου να προικίσει τον γιο και τη νύφη του με ακίνητη περιουσία στην περιοχή του Χέρεφορντσάιρ.

Μέγκαν Μαρκλ: Σκάνδαλο με τη μετακίνηση του ομοιώματος της στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Κατά τη Daily Mail που παρακολουθεί στενά εδώ και μήνες τη συμπεριφορά του νεαρού ζευγαριού, φαίνεται ότι οι δυο τους δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να αξιοποιήσουν τη γη που βρίσκεται στα σύνορα Αγγλίας – Ουαλίας και σκοπεύουν να μεγαλώσουν τον γιο τους, Άρτσι μακριά από το μελαγχολικό και μουντό Λονδίνο.

Πέρα από το πόσο παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο αυτή η πρόθεση των Χάρι και Μέγκαν, τα ΜΜΕ ασχολούνται και πάλι με το ζήτημα των δαπανών και της κοστοβόρας ζωής στην Καλιφόρνια.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, ένα διαμέρισμα με τρεις κρεβατοκάμαρες κάπου στην καλιφορνέζικη ακτογραμμή αναμένεται να στοιχίσει το λιγότερο 5-7 εκ. δολάρια, κάτι που σίγουρα δεν θα δει με καλό μάτι ούτε ο Βρετανικός Τύπος και σίγουρα όχι οι απλοί πολίτες που τα τελευταία χρόνια βιώνουν τις παλινωδίες ενός επερχόμενου Brexit.

Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαιτέρως τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σύμφωνα με πηγές «της λείπει η πατρίδα, οι φίλοι της και οι διασυνδέσεις που ως ηθοποιός είχε στο Χόλιγουντ».

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο επιεικείς, που τονίζουν χαρακτηριστικά ότι ο Μέγκαν Μαρκλ είναι λογικό να θέλει να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα όχι τοξικό και γεμάτο άγχος περιβάλλον, μακριά από κάμερες και αδιάκριτους, καθώς γνωρίζει πλέον καλά το τι πραγματικά σημαίνει να είσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας κάθε λεπτό της ζωής σου και μάλιστα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Με στοιχεία από Daily Mail 

Keywords
Τυχαία Θέματα