Αριάνα Γκράντε: Η απάντησή της σε fan που την κατηγόρησε πως δεν τραγουδάει live στις συναυλίες της

13:37 2/9/2019 - Πηγή: People

Λίγες ημέρες πριν η Αριάνα Γκράντε ανακοίνωσε πως δεν θα πραγματοποιήσει μία από τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στη Γερμανία στα πλαίσια του “The Sweetener Tour” λόγω άγχους και κατάθλιψης που βιώνει ενώ ανέφερε πως έχει βιώσει αρκετές κρίσεις πανικού λόγω της πίεσης για να ανταπεξέλθει στα shows της.

Η Γκράντε τόνισε πως προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή κάτι το οποίο την εξάντλησε λόγω των γρήγορων ρυθμών αλλά και των πολλών σταθμών που περιλαμβάνει το tour της.

Μετά την ανακοίνωση της μία fan

της την κατηγόρησε πως δεν τραγουδάει live στις συναυλίες της στα σχόλια ενός video που δημοσίευσε και τη δείχνει on stage να ερμηνεύει το “breathin” «Ακούγεται σαν autotune, πιθανότατα δεν είναι live. Είσαι μία εκπληκτική τραγουδίστρια και λατρεύω τη φωνή και τα τραγούδια σου όμως αυτό δεν ακούγεται σαν να είναι live»

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε αρκετά την pop star και της απάντησε προσωπικά «Με όλο τον σεβασμό, θα μπορούσα να το κάνω αυτό στο σαλόνι σου για την οικογένεια σου. Χωρίς καμία βοήθεια ή κάποιο sound mixing. Μπορώ να το κάνω στο Broadway (όπως και το έκανα). Μπορώ να το κάνω στο ντουζ. Στο αυτοκίνητο. Είναι το χάρισμα μου/ γι’ αυτό είμαι εδώ. Τραγουδάω 30+ τραγούδια το βράδυ. Κάθε λέξη τους. Άφησε με να λάμψω.»

View this post on Instagram

Atta girl. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on Aug 31, 2019 at 11:58am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα