Ozzy Osbourne: Ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με Parkinson

18:00 21/1/2020 - Πηγή: People

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ozzy Osbourne αντιμετώπισε αρκετά θέματα υγείας, κυρίως γύρω από το νευρικό του σύστημα. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του το πρωί της Τρίτης στο Good Morning America, ο 71χρονος αποκάλυψε την κορύφωση των προβλημάτων του που συνίσταται στη νόσο του Parkinson.

«Μετά το πρωτοχρονιάτικο σόου μου πήγα για μια επέμβαση στο γιατρό, η οποία πείραξε το νευρικό

μου σύστημα. Εκεί ανακάλυψα ότι έχω μια ασθένεια που λέγεται» ανέφερε και επειδή δεν θυμόταν το όνομα, γύρισε και κοίταξε τη γυναίκα του Sharon που τον συμπλήρωσε.

«Είναι Parkinson τύπου 2. Υπάρχουν τόσες πολλές διαβαθμίσεις. Δεν είναι ότι βρίσκεται σε αναμονή θανάτου, αλλά θα είναι δύσκολα. Εκεί που θα έχει μια καλή ημέρα και μετά μια καλή ημέρα, θα έρθει ξαφνικά μια κακή ημέρα».

Το μεγάλο πρόβλημα στην περίπτωση του Ozzy είναι πως οι γιατροί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιες συνέπειες στο νευρικό του σύστημα είναι απόρροια του τραυματισμού του, άρα να τις θεραπεύσουν, και ποιες είναι απόρροια του Parkinson. Επομένως, είναι πιθανό ο Ozzy να κουβαλάει ένα ιάσιμο πρόβλημα, που όμως δεν μπορεί να εντοπιστεί.

«Χρειάζομαι τους θαυμαστές μου για να σταθώ όρθιος και να αντέξω» δήλωσε το τέλος της κουβέντας ο Osbourne.


Keywords
Τυχαία Θέματα