Ειρήνη Παπαδοπούλου: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

11:19 16/12/2019 - Πηγή: People

Αυτό που συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό για την προσωπική της ζωή επιβεβαίωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δεν το έκανε βέβαια από μόνη της, ούτε βγήκε να πει όλες τις λεπτομέρειες. Εξ αρχής ήθελε να μη λέει πολλά και είναι χαρακτηριστική η στάση που είχε κρατήσει όταν είχε βρεθεί στον Γιώργο Λιάγκα. Επειδή όμως αν δεν έλεγε κάποια στιγμή κάτι για να το παραδεχτεί, οι ερωτήσεις θα συνεχίζονταν σε ενοχλητικό βαθμό, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση

της.

Σε συνέντευξή της στη Real Life η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και εξήγησε πως δεν γίνεται να προσπαθεί να την κρύβει αφού την ξέρουν, γιατί δε θα μπορούσε να την απολαύσει.

«Από την πρώτη στιγμή έχω κρατήσει μια στάση που δημιουργεί μια ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά. Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά δεν τα κρύβω κιόλας. Θεωρώ πως όταν έχεις μία σχέση είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να την κρύψεις και πολλές φορές αυτό δε σε βοηθά να τη ζήσεις και να χαρείς. Δε θα φωνάξω τη χαρά μου για τον Αλέξανδρο, αλλά δε θα την κρύψω κιόλας».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ειρήνη Παπαδοπούλου, Μιλάει, Αλέξανδρο Πασχαλάκη,eirini papadopoulou, milaei, alexandro paschalaki