Ελευθερία Καρναβά: Το κορίτσι του GNTM γιόρταζε – Ποια συμπαίκτρια της της ευχήθηκε

10:18 16/12/2019 - Πηγή: People

Ένα από τα ερωτήματα που αφορούν το GNTM 2 είναι αν οι κοπέλες που κάνουν παρέα μέσα στο σπίτι και στηρίζουν η μία την άλλη, θα κάνουν παρέα και εκτός ριάλιτι. Άλλωστε, είναι πρόσφατο το τέλος της τριάδας του προηγούμενου κύκλου που πλέον δε μιλιέται. Τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο διάστημα μετά την έξοδο από το παιχνίδι, κάποιες κοπέλες φαίνεται πως διατηρούν επαφές και καλή σχέση. Αυτό το λέμε έχοντας ως παράδειγμα την ακόλουθη ανάρτηση που έκανε η Ελευθερία Καρναβά στο Instagram.

Το

πιο ζεν κορίτσι του GNTM 2 μπορεί να δημιούργησε αρκετή ενόχληση στις FF, αλλά όλες οι υπόλοιπες κοπέλες την είχαν υπό την προστασία τους στο ριάλιτι. Ακόμα και οι μικρότερες της σε ηλικία. Η Ελευθερία Καρναβά είχε χθες τη γιορτή της και μια από τις κοπέλες που έσπευσαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά είναι η Ίλντα Κρόνι.

Οι δυο τους είχαν μια καλή σχέση στο παιχνίδι και πλέον απολαμβάνουν τα οφέλη της…ελευθερίας και της φήμης τους, όπερ σημαίνει ότι έχουν πάλι ενεργή δραστηριότητα στα social media, όπου έχουν να διαχειριστούν κι έναν πολλαπλάσιο όγκο ακόλουθων σε σχέση με πριν.

View this post on Instagram

A post shared by Eleftheria Karnava (@elekarnava) on Dec 15, 2019 at 1:10pm PST

Keywords
Τυχαία Θέματα