Οι Έλληνες ηθοποιοί με τις πιο γοητευτικές φωνές

08:15 16/12/2019 - Πηγή: People

Μας αρέσουν όταν ερμηνεύουν και τους βλέπουμε, αλλά μας αρέσουν εξίσου ή και περισσότερο όταν δεν τους βλέπουμε, αλλά τους ακούμε. Οι ακόλουθοι Έλληνες ηθοποιοί έχουν φωνές ραδιοφωνικές φωνές, φωνές γοητευτικές, φωνές υπέροχες που μπορούν να σου τραβήξουν τη σκέψη και να ξεχάσεις ό,τι κάνεις. Δεν είναι μόνο η κλίμακα της φωνής, αλλά και η καθαρότητα του λόγου, το βάθος τους, ο τρόπος που την μεταμορφώνουν ανάλογα την περίσταση του ρόλου.

Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Χειλάκης έχει χαρίσει τη φωνή του σε άπειρες διαφημίσεις και είναι ιδιαίτερη περίπτωση, μιας και έχει πει αρκετές

φορές προσφάτως πως η φωνή του είναι έτσι κατά λάθος. Είχε ένα πρόβλημα υγείας στις φωνητικές χορδές όταν ήταν μικρός και χάρη σε αυτό απέκτησε αυτή τη φωνή.


Λεωνίδας Κακούρης

Δεν είναι τυχαίο πως ο Λεωνίδας Κακούρης έχει δώσει τη φωνή του σε πάρα πολλούς χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές βραδιές αφιερωμάτων σε μεγάλους στιχουργούς με απαγγελίες στίχων και ποιημάτων. Αν ακούς ραδιόφωνο, η φωνή του «ντύνει» το διαφημιστικό της παράστασης Lulu.


Λεωνίδας Κακούρης: Ποιος είναι ο επιβλητικός Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες

Τάσος Νούσιας

Ο Τάσος Νούσιας έχει μια φωνή που στην αρχή δυσκολεύεσαι να την δεχτείς και σου δίνεται η εντύπωση πως την κάνει ο ίδιος έτσι. Όχι όμως. Αυτή είναι η φωνή του και έχει τέτοιο ηχόχρωμα που πραγματικά θα μπορούσες να του δώσεις να υποδυθεί έναν ρόλο και μέσα σε δέκα λεπτά να τον ερμηνεύει σαν να τον υποδύεται χρόνια.


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι από τους αγαπημένους των μεταγλωττίσεων, ενώ είναι περιζήτητος και στα διαφημιστικά θεατρικών παραστάσεων που παίζουν στα ραδιόφωνα.


Γιώργος Χρυσοστόμου

Ο Χρυσοστόμου μπορεί φέτος να πρωταγωνιστεί στην παράσταση Mute, όπου δεν μιλάει, αλλά έχει πολύ ωραία φωνή και είναι ούτως ή άλλως κι ένας πολύ γοητευτικός τύπος.


Σοφοκλής Πέππας

Από την πολύ παλιά φρουρά της υποκριτικής σκηνής, ο Σοφοκλής Πέππας είχε μια έντονη και χαρακτηριστική φωνή που μπορούσε να την πλάσει διαφορετικά ανάλογα τον ρόλο του.


Κώστας Αποστολίδης

Ένας αξιόλογος ηθοποιός, ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια, ο Κώστας Αποστολίδης μπορεί να άφησε την υποκριτική του προσκηνίου, αλλά με τέτοια χαρισματική φωνή μας έχει αφήσει αναμνήσεις. Ιδίως σε παιδικές ταινίες της Disney. Έχει κάνει επίσης και πολλά διαφημιστικά.


Θανάσης Κουρλαμπάς

Εδώ κι αν έχουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ο Θανάσης Κουρλαμπάς που φέτος τον απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, διεκδικεί άνετα τον τίτλο για τις περισσότερες μεταγλωττίσεις.


Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο Κλεομένης από τις Άγριες Μέλισσες είναι η φωνή που ξέρει κάθε παιδί

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος

Ένας ηθοποιός που θυμόμαστε όλοι από τη συμμετοχή του στη Βέρα στο Δεξί και από τότε έχει κινηθεί ελάχιστα τηλεοπτικά και κυρίως θεατρικά. Η φιγούρα του είναι αυτή που σε κάνει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή και στην πολύ βαθιά χροιά του. Νομίζουμε πως αν η Ασκητική του Καζαντζάκη είχε φωνή, θα ήταν η δική του.


Keywords
Τυχαία Θέματα