Στράτος Βαλσαμίδης: Μία σημαντική μαρτυρία περιπλέκει την υπόθεση θανάτου του ηθοποιού

21:22 15/12/2019 - Πηγή: People

Σε θρίλερ και σοβαρή υπόθεση για τις αστυνομικές αρχές εξελίσσεται ο θάνατος του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στο Παλαιό Ψυχικό.

Κάτοικοι της περιοχής τον βρήκαν νεκρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του 34χρονου βρέθηκε στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων. Τότε ήταν που περαστικοί που είδαν τον άτυχο νεαρό σε καθιστή θέση στο πίσω κάθισμα, ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Ωστόσο, μια μαρτυρία έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο την

υπόθεση, καθώς εκεί όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, υπάρχει η είσοδος μόνο μίας πολυκατοικίας, ένοικος της οποίας μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

«Δεν είχα δει ποτέ το όχημα. Είναι σίγουρο ότι αν υπήρχε εδώ έστω και μία ημέρα, θα το έβλεπα και εγώ και ο ένοικος του πρώτου ορόφου», είπε μεταξύ άλλων ο μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή.

Στράτος Βαλσαμίδης: Θρίλερ με τον θάνατο του ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Από τη συγκεκριμένη μαρτυρία ενισχύεται το σενάριο που θέλει το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα να μεταφέρθηκε τελικά στο σημείο από κάποιον άλλον και ενώ ο ηθοποιός που βρισκόταν μέσα ήταν ήδη νεκρός.

Μάλιστα και κατά το ρεπορτάζ της εκπομπής, κάμερα ασφαλείας του Πολιτιστικού Κέντρου της περιοχής ενδέχεται να έχει έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη διαδρομή του οχήματος και ακριβώς από αυτό το υλικό ίσως μπορέσει η Ασφάλεια να αντλήσει στοιχεία για την ακριβή ώρα της διαδρομής, αλλά και για το αν οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο ή κάποιος άλλος.

Ας σημειωθεί ότι βάσει και των όσων έγιναν γνωστά από την εκπομπή, στο άψυχο σώμα του ηθοποιού βρέθηκαν αμυχές που ενισχύουν τις εικασίες περί εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα