Δείξτε μας έναν γκρίζο τοίχο στην πόλη σας, να σας δείξουμε ένα έργο τέχνης!

16:36 26/6/2019 - Πηγή: People

1 από 7

2 από 7

3 από 7

Sponsored Ad

4 από 7

5 από 7

6 από 7

Sponsored Ad

7 από 7

Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό και έδρα την Πάτρα. Διοργανώνουν τα μοναδικά διεθνή φεστιβάλ στην πόλη της Πάτρας: το ArtWalk και το RE-culture. Υποστηρίζουν την προσπάθειά  αμιγώς σε εθελοντική βάση με σημαντικά αποτελέσματα για την τοπική

κοινωνία και την πόλη.

Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.artinprogress.eu, στο τηλέφωνο: 6934269856 ή στο email: [email protected] ώστε να σας ενημερώσουν αναλυτικότερα για την ένταξη του τοίχου σας στο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk που διοργανώνεται ετησίως από την Art in Progress.

Επιθυμία τους να ενταχθεί και ο «τυφλός τοίχος» της πολυκατοικίας σας στο επόμενο ArtWalk! Το ArtWalk πραγματοποιείται ετησίως κάθε Μάιο και Ιούνιο στην Πάτρα.

Η Art in Progress αναλαμβάνει όλη την διαδικασία. Απαιτείται μόνο η έγγραφη άδεια από τουλάχιστον το 75% των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας.

Στο πλαίσιο του ArtWalk, η Art in Progress προσκαλεί διάσημους street artist από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να δημιουργήσουν τοιχογραφίες (murals) σε στοχευμένα σημεία της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο, ο τοίχος σας θα αποτελέσει τον καμβά για τη δημιουργία ενός μοναδικού καλλιτεχνικού έργου και θα γίνει επίκεντρο όχι μόνο στην πόλη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα