Πάνος Καλλίτσης: Απαντά στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου για τις δηλώσεις του

16:31 26/6/2019 - Πηγή: People

Ο Πάνος Καλλίτσης είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη πριν λίγες εβδομάδες για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο Parking του σπιτιού του στις 30 Ιανουαρίου 2016 αλλά για τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά από τις δηλώσεις του, η Έλενα Χριστοπούλου απέστειλε εξώδικο προς τον Alpha, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του. Με τη σειρά του, το κανάλι της Κάντζας

θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στο συγκεκριμένο εξώδικο.

Ο ίδιος σήμερα έκανε μία ανάρτηση όλο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανήρτησε μία… ντομάτα και έγραψε:

«Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου , αλλά δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μηνύματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νοιώθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσάς υπάρχουν εκεί έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν ».

View this post on Instagram

Εντάξει μου πήρε λίγο καιρό καθώς τα social δεν είναι και το φόρτε μου , αλλα δε πέρασε ούτε μια μέρα μετά την κουβέντα μου με την @nonoram στην εκπομπή #metatamesanyxta που να μην διαβάσω, αισθανθώ, επεξεργαστώ, αφουγκραστώ τα εξαιρετικά σχόλια και μήνυματα αγάπης που έλαβα, μηνύματα γεμάτα καλή ενέργεια, πνευματισμό, επίπεδο και ανθρωπιά. Νοιωθω πραγματικά όμορφα που Άνθρωποι σαν εσας υπάρχουν εκει έξω και εύχομαι το όμορφο αυτό «είναι» σας να το μοιράζεστε και με άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ! Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστα για την αγάπη και το χρόνο που αφιερώσατε για να εκφράσετε αυτά που νοιώσατε! Η καλοσύνη, η αλήθεια και η ανθρωπιά πάντα νικούν #motivation #integrity #generosity #truth #alwayswin #love

A post shared by Panos Kallitsis (@panoskallitsis) on Jun 25, 2019 at 2:52pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα