Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη σε νέες αποκαλύψεις για τα ταξίδια τους στο Globetrotters

17:39 13/11/2019 - Πηγή: People

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί τελικά με αυτούς τους δύο όταν τελειώσει το Globetrotters, αλλά αν δεν μας δώσουν μια συνέχεια στη μεταξύ τους σχέση, θα είναι μια ευκαιρία που θα έχουν χάσει. Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έχουν τέτοια πέραση και είναι ένα πολύ φρέσκο θέαμα για το τηλεοπτικό κοινό, που σίγουρα δεν θα ήθελε ο τηλεθεατής να τελειώσει στο Globetrotters.

Αυτό φαίνεται όχι μόνο στην εκπομπή αυτή, αλλά και σε όλες όσες έχουν πάει ως καλεσμένοι. Τους απολαύσαμε στη Φωλιά των ΚουΚου,

τους απολαύσαμε και στις Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν η πιο ομιλητικός και αποκάλυψε ότι πολλά από όσα βλέπουμε στο Globetrotters, είναι πράγματα εκτός γυρίσματος που αποφασίστηκε στο μοντάζ να γίνουν μέρος της εκπομπής. Εξήγησε επίσης ότι η Αντελίνα δεν είναι απόλυτα αληθινή στην εικόνα της, μιας και δεν μιλάει με αυτό το ρυθμό που τη βλέπουμε στην εκπομπή.

Κάτι που αποδείχτηκε με την παρουσία τους στην εκπομπή της Κουτσελίνη. Η Αντελίνα ήταν πολύ πιο μετρημένη και αρκετά διαφορετική απ΄αυτό που δείχνει στο Globetrotters. Όχι με επιτηδευμένο τρόπο. Απλώς της βγαίνει ένας άλλος εαυτός. Αυτό ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης που ομολόγησε πως δεν βλέπει τα επεισόδια, παρά μόνο αποσπάσματα από τις δικές τους σκηνές.

«Η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Έχει έναν διακόπτη. Γι΄αυτό κι εγώ έχω μούτρα στα περισσότερα πλάνα. Αν κάποιος δείχνει αυτό που αισθάνεται, αυτός είμαι εγώ. Εγώ δηλαδή δείχνω ακριβώς τα συναισθήματά μου, είτε αρνητικά είτε θετικά. Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι τελικά παραβγάλαμε την αλήθεια μας.

Έχει παίξει περισσότερο η αλήθεια που θεωρούσα ότι θα μείνει στο πάτωμα του μοντάζ, παρά αυτό που υπέθετα ότι θα προβληθεί. Αν και, για να είμαι ειλικρινής, δε βλέπω το Globetrotters. Βάζω κάθε επεισόδιο στο Youtube 3-4 μέρες μετά την προβολή, περνάω τα άλλα ζευγάρια και ζητάω συγγνώμη, και βλέπω πολύ φευγαλέα τα σημεία που είμαστε εμείς.

Δεν μπορώ να με βλέπω. Δεν είναι ότι δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Απλώς βλέπω πολλά πράγματα που δεν θυμάμαι ότι συνέβησαν. Μου φαίνεται σαν 2 χρόνια πριν, όχι 2 μήνες. Δεν είναι ότι έγιναν και ειπώθηκαν πράγματα που δεν ίσχυαν. Όλα ίσχυαν. Απλώς κάποια πράγματα συνέβησαν εκτός γυρίσματος, απλώς τα κατέγραφε η κάμερα. Και τελικά προβλήθηκαν. Όταν κοίταξα τη γυναίκα στη Νέα Ζηλανδία που νευρίασε η Αντελίνα, αν το προσέξεις, δεν γυρίζουμε».


Keywords
Τυχαία Θέματα