Stan Lee: Κατηγορούν την κόρη του ότι τον κακοποίησε σωματικά.

16:18 13/11/2019 - Πηγή: People

Ήταν 12 Νοεμβρίου του 2018 όταν πέθανε ο Stan Lee. Ένα χρόνο μετά, η Marvel είχε ετοιμάσει μια σειρά εκπομπών podcast για να τον τιμήσει. Εκτός από την τιμή όμως, το Stan Lee’s World είχε και μια αποκάλυψη. Απ΄ό,τι φαίνεται, ένας από τους στενούς συνεργάτες του Stan Lee και καλεσμένος στο πρώτο podcast, κατηγόρησε την κόρη

του κομικά J. C. Lee ότι κακοποίησε τουλάχιστον μια φορά σωματικά τον πατέρα της.

Ο Bradley Herman ανέφερε ότι ήταν παρών σε ένα περιστατικό κατά το οποίο η κόρη του Stan Lee έπιασε τον πατέρα της από το λαιμό και χτύπησε το κεφάλι του στην ξύλινη πλάτη της καρέκλας που καθόταν.

Μαθαίνοντας το η Joan Celia Lee, παραγωγός σε κάποιες από τις δουλειές του πατέρα της, κατέθεσε μήνυση και ζητάει αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Lee ανέφερε στην ακροαματική διαδικασία ότι δεν άπλωσε ούτε δαχτυλάκι στον πατέρα της και ο Herman ξέρει ότι είναι ψέμα οι ισχυρισμοί του.

Μάλιστα, η Lee ανέστρεψε την κατηγορία και υποστηρίζει πως ο Herman τα είπε αυτά επειδή την θεωρεί υπεύθυνη για την απόλυσή του από τις επιχειρήσεις του Lee μετά τον θάνατό του. Ανέφερε κιόλας πως ο Herman έχει κλέψει από τον πατέρα της και έχει πλαστογραφήσει το όνομα του για να πάρει δάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα