Gigi Hadid: Εύχεται στη Blake Lively και μας δείχνει μια νέα φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της κολλητής της

14:05 28/8/2019 - Πηγή: InStyle

Η Gigi Hadid και η Blake Lively διατηρούν μεταξύ τους μια πολύ όμορφη και αληθινή φιλία.

Αυτό μπορεί άλλωστε να το παρατηρήσει οποιοσδήποτε στην ανάρτηση που έκανε η Hadid στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη Blake ένα κείμενο με πολύ τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της που ήταν στις 25 Αυγούστου.

«Είναι η εβδομάδα που αυτή η Βασίλισσα έχει τα γενέθλια της και αυτό που θέλω να πω είναι πόσο ευγνώμων και τυχερή είμαι που έχω μια φίλη σαν εσένα» έγραψε το

24χρονο μοντέλο και συνέχισε «Είσαι αληθινή και με εμπνέεις με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Θα μπορέσω μόνο να σας ευχαριστήσω αρκετά, φτιάχνοντας σου ατελείωτα κέικ από βρώμη και θα μάθω στα παιδιά σου να είναι κορυφαίοι φωτογράφοι. Σε αγαπώ. Σου εύχομαι κάθε ευλογιά» έγραψε η Gigi στη λεζάντα της ανάρτησης.

View this post on Instagram

It’s this Queen’s birthday week and I just want to say how grateful and lucky I am to have a friend like you, B. You are a real one and inspire me in so many ways. I will only be able to thank you enough by making you endless oatmeal griddle cakes and training your children to be world class disposable-camera photographers. I love you ! Wishing you every blessing. @blakelively

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 27, 2019 at 10:52am PDT

Στην φωτογραφία οι δυο γυναίκες ποζάρουν ανέμελες σε μια κουζίνα ενώ διακρίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Blake που μαζί με τον σύζυγο της Ryan Reynolds περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣRyan Reynolds: Ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Blake Lively με τον δικό του μοναδικό τρόπο

Εκτός από την Gigi, ο Reynolds ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Lively με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Συγκεκριμένα δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από αστείες φωτογραφίες μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα