Άντονι Μπουρντέν: Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο του βιβλίο

11:01 18/1/2020 - Πηγή: People

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Άντονι Μπουρντέν θα μας προσφέρει μια τελευταία αίσθηση της γοητευτικής του αφήγησης μέσω των συνεργατών και της οικογένειας του.

Μετά την τελευταία σεζόν της ταξιδιωτικής του σειράς στο CNN που προβλήθηκε πέρσι, λίγο μετά τον θάνατο του τον Ιούνιο του 2018, ετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε και το τελευταίο βιβλίο που κυκλοφορεί με δική του συγγραφή.

Στο βιβλίο που θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον Οκτώβριο και τιτλοφορείται World

Travel: An Irreverent Guide, ο Μπουρντέν περιγράφει ανθρώπους που συνάντησε, εστιατόρια που επισκέφτηκε ανά τον κόσμο και έφαγε και αναφορές σε ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή του.

Την επιμέλεια του βιβλίου έχει κάνει η Λόρι Γουλίβερ, η οποία πέρασε μια δεκαετία στο πλάι του Τόνι, όπως τον έλεγε, και τον βοήθησε στο βιβλίο του Appetites. Εκτός από τις περιγραφές του Μπουρντέν, το βιβλίο περιλαμβάνει και ιστορίες από τους ανθρώπους της ζωής του, την οικογένεια του και τους φίλους του.

«Ήταν τεράστια η μάχη μου για να επιστρέψω στα χειρόγραφα μετά τη θλίψη μου για την απώλεια μιας τόσο ευγενικής και θαυμαστής ύπαρξης» ανέφερε η Γουλίβερ.

Κάτι ακόμα ιδιαίτερο για το βιβλίο του Μπουρντέν είναι πως έρχεται λίγο καιρό μετά και τον θάνατο της 85χρονης μητέρας του, της Γκλάντις.

Keywords
Τυχαία Θέματα