My Style Rocks 3: Η ενόχληση του Κουδουνάρη με την Ευρυδίκη, το φαβορί και η παίκτρια που αποχώρησε

10:39 18/1/2020 - Πηγή: People

Πρώτο gala για το My Style Rocks 3 το βράδυ της Παρασκευής και πρώτη αποχώρηση, με τη Βασιλική Σουλάνη να είναι αυτή που, δικαίως, αποχώρησε πριν καν προλάβει να χαρεί την παρουσία της στο παιχνίδι. Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε και όσα συνέβησαν στο gala, ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα συμπεράσματα που βγήκαν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Το πρώτο είναι πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα προκαλέσει αρκετές φορές τον έντονο εκνευρισμό των κριτών, ιδίως του Στέλιου Κουδουνάρη. Ο κύριος Κουδουνάρης στο πρώτο επεισόδιο της είχε βάλει

1 μόνο και μόνο για τη συμπεριφορά της και στο βραδινό σόου της Παρασκευής της έκανε ακόμα μια προειδοποίηση.

«Εγώ έχω να σου πω ότι από τώρα και στο εξής εγώ αρνούμαι να σε βοηθήσω να γίνεις διάσημη για οποιοδήποτε άλλο λόγο εκτός από τα ρούχα που θα φοράς σε αυτή την εκπομπή. Θέλω να σταματήσει αυτό το πράγμα που κάνεις αλλιώς θα σου βάζω μόνο βαθμό. Εντάξει;».


Το έτερο συμπέρασμα της πρώτης εβδομάδας είναι πως η Αμίνα Χακίμ έχει ξεχωρίσει ήδη ως φαβορί, μιας και μετά τις 3 νίκες της, ήρθε και η ανάδειξη της σε συνολική νικήτρια της εβδομάδας στο gala. Κρίνοντας απ΄όλα τα σχόλια της επιτροπής, αυτό ήταν κάπως αναμενόμενο.


Τρίτο και καταληκτικό συμπέρασμα ήταν πως η Βασιλική Σουλάνη θα την…σκαπούλαρε μόνο με θαύμα. Στις 4 από τις 5 μεσημεριανές εκπομπές είχε ακούσει πολύ άσχημα σχόλια και είχε είτε την χαμηλότερη είτε την δεύτερη χαμηλότερη βαθμολογία.

Κι αυτό επιβεβαιώθηκε με την αποχώρησή της στο gala, με την παίκτρια του My Style Rocks να αναγνωρίζει πως ήταν μια κατά τα φαινόμενα δίκαιη επιλογή να απομακρύνουν εκείνη έναντι της Κιάρας Μαρκέζη, με την οποία είχαν την χαμηλότερη βαθμολογία.


Keywords
Τυχαία Θέματα