Άννα-Μαρία Ηλιάδου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της

11:43 18/1/2020 - Πηγή: People

Αν παρατηρήσει κανείς την πορεία της Άννας-Μαρίας Ηλιάδου σε αυτόν τον ένα μήνα μετά τη νίκη της στο GNTM 2, θα δει πως σε αντίθεση με το σύνηθες και προσδωκόμενο, δεν έχει «ξεπουλήσει» τη ζωή της στα media, ούτε πουλάει μια εικόνα δήθεν στα social media. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει προβεί μόλις σε δύο αναρτήσεις μέσα σε ένα μήνα. Μία για το τέλος του παιχνιδιού και άλλη μία για τη νέα χρονιά.

Αυτό δείχνει μια ωριμότητα που σίγουρα δεν φαίνεται όταν βλέπει κανείς την ηλικία της. Η 19χρονη όμως έχει βιώματα που την μεγάλωσαν πιο γρήγορα. Το πιο βασικό είναι η απώλεια του πατέρα της. Όπως έχει αναφέρει και μέσα στο ριάλιτι, αλλά και σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και το ένθετο Secret, ο μπαμπάς της πέθανε σε τροχαίο. Ήταν πολύ μικρή τότε και στην ουσία μεγάλωσε χωρίς μια στέρεη πατρική εικόνα.

Γι΄αυτό το λόγο, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι πιο προστατευτική με τη μητέρα της.

«Έχασα τον πατέρα μου, τον Γιώργο, σε ηλικία 14 μηνών από τροχαίο. Δεν τον θυμάμαι καν. Δεν έχω ζήσει με τον μπαμπά μου για να ξέρω πως ήταν. Η μαμά μου για μένα είναι τα πάντα, την αγαπάω πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα