Άννα Ευθυμίου: Η έγκυος βουλευτής που έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία της Βουλής

13:53 17/7/2019 - Πηγή: People

Μπορεί η Άννα Ευθυμίου να διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αυτό όμως δεν την εμπόδισε από το να κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και να καταφέρει τελικά να εκλεχθεί στην Α’ Περιφέρει της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα η Άννα Ευθυμίου, που είναι και μια από τις 61 γυναίκες βουλευτές βρέθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου στην ορκωμοσία της Βουλής καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σε

λίγους μήνες η δικηγόρος πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της, την κόρη της (έχει άλλον έναν γιο, τον Χρήστο που είναι 6 ετών). Μάλιστα η ίδια έχει δηλώσει πως προτεραιότητά της, ήταν και θα παραμείνει η οικογένειά της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Άννα Ευθυμίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει καταγωγή από τα Γρεβενά. Σπούδασε στη Νομική του ΑΠΘ και από τα φοιτητικά της χρόνια οργανώθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΟΝΝΕΔ.  Το 2012 παντρεύτηκε στη Φολέγανδρο με τον σύζυγό της Γιώργο και ένα χρόνο μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ήταν για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής το 2015 χωρίς ωστόσο να καταφέρει τότε να εκλεγεί, αλλά έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα