Meghan Markle: Η μέθοδος ανατροφής του μικρού Archie που δεν θα ανεχθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ

13:17 17/7/2019 - Πηγή: People

Η Meghan Markle πριν ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry και μέσω συνεντεύξεών της είχε εκφράσει την επιθυμία της, όταν αποκτήσει παιδιά, να τα μεγαλώσει με vegan φιλοσοφία.

Η ίδια είχε αποκαλύψει τότε, ότι κατά τη διάρκεια γυρισμάτων συνήθιζε να μπαίνει σε vegan πρόγραμμα διατροφής για να έχει περισσότερη ενέργεια και διαύγεια και ότι σκεφτόταν σοβαρά, όταν θα αποκτούσε παιδιά να

τα έκανε μέρος αυτής της διατροφικής φιλοσοφίας.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν συμφωνούν όλοι ο μικρός Archie να ακολουθήσει αυτό το διατροφικό μονοπάτι. Και για την ακρίβεια, όπως αναφέρουν ήδη βασιλικοί βιογράφοι και ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του Παλατιού, είναι απολύτως βέβαιο ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ θα έχει σοβαρότατες αντιρρήσεις αν υπάρξει ένα τέτοιο πρόγραμμα ανατροφής του εγγονού της.

Πηγή του Παλατιού αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ότι «η Δούκισσα ασκεί σοβαρές πιέσεις αναφορικά με το τι θέλει και τις εν γένει απαιτήσεις της, έχοντας φτάσει πολύ κόσμο στα όρια του και στο τέλος όλο αυτό δεν θα γίνει ανεκτό, κυρίως, από τη Μεγαλειότητά Της».

Σύμφωνα με την Ingrid Seward, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Majesty, τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός και η Βασίλισσα είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τη δεύτερη να νιώθει πιο άνετα με την παρέα της, παρά με αυτή της Kate Middleton.

Παρ’ όλα αυτά και μετά τα τελευταία περιστατικά όχι ενδεδειγμένης συμπεριφοράς, όλο αυτό ίσως να έχει αλλάξει, όπως παρατηρούν τα βρετανικά tabloids, καθώς στην 93χρονη Μονάρχη δεν αρέσουν οι προκλητικές συμπεριφορές και οι σοβαρές παρεκκλίσεις από το Πρωτόκολλο.

ΠΗΓΗ: Celebsnow.com

Keywords
Τυχαία Θέματα