Emmy 2019: Δημοφιλείς σειρές και σπουδαίοι πρωταγωνιστές που αγνοήθηκαν στις υποψηφιότητες

12:09 17/7/2019 - Πηγή: People

1 από 7O συγκλονιστικός Richard Madden στο Bodyguard (Netflix- BBC)

2 από 7Η σειρά Billions (Showtime)

3 από 7H υπέροχη Julia Roberts στο Homecoming (Amazon Prime)

Sponsored Ad

4 από 7Η κωμωδία Grace and Frankie (Netflix) και οι απολαυστικές, κορυφαίες πρωταγωνίστριές του Jane Fonda και Lily Tomlin.

5 από 7Ο George Clooney

στο Catch 22 (Hulu)

6 από 7H υπέροχη Tracee Ellis Ross στο Black-ish (ABC)

Sponsored Ad

7 από 7Η D’Arcy Carden στην υποψήφια σειρά The Good Place (NBC)

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy 2019 μόλις ανακοινώθηκαν και της κούρσας των υποψηφιοτήτων ηγείται η σειρά – φαινόμενο Game of Thrones, με 23.

Ανάμεσα στις σειρές που διεκδικούν βραβεία, η κωμωδία του Amazon Prime The Marvelous Mrs. Maisel, με 20 υποψηφιότητες, η σειρά του HBO Barry, η σειρά του Amazon Prime Fleabag και το εξαιρετικό Russian Doll του Netflix , αλλά και η Julia Louis-Dreyfus στη τελευταία της σεζόν στο Veep.

Ευχάριστη έκπληξη η υποψηφιότητα της σειράς When The see us του Netflix σε σκηνοθεσία της Ava DuVernay, αλλά και οι 6 υποψηφιότητες για τη Beyonce και το film της Homecoming που επίσης προβάλεται στο Netflix.

Οι ηχηρές απουσίες

Πέρα όμως από τις σειρές που όλοι περίμεναν, υπήρξαν κι αυτές που αγνοήθηκαν – ενώ πολλοί τις θεωρούσαν σίγουρες υποψηφιότητες. Βεβαίως, κάποιες σειρές – όπως το Stranger Things 3, η δεύτερη σεζόν του Little Big Lies και το τρίτο Handmaid’s Tale– δεν βρίσκονται στις λίστες των υποψηφιοτήτων γιατί απλά δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες υποβολής. Και πιθανότητα θα τις δούμε στα επόμενα βραβεία Emmy.

Η τελετή απονομής για τα βραβεία Emmy 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Στη gallery παραπάνω μπορείτε να δείτε ποιες σειρές και πρωταγωνιστές «σνόμπαραν» τα Emmy.

Keywords
Τυχαία Θέματα