Αγγελική Νικολούλη: «Κράτα γερά, μανούλα»

12:25 26/6/2019 - Πηγή: People

Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της είχε πριν λίγο καιρό η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα μέσα από την εκπομπή της ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό πως ο κίνδυνος έχει περάσει.

Η Αγγελική Νικολούλη δε, ευχαρίστησε και δημόσια τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, δηλώνοντας πως νιώθει πολύ

τυχερή που η μητέρα της βρίσκεται κάτω από τη δική τους επίβλεψη, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που λειτουργούν τα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία.

Όλο αυτό το διάστημα, η δημοσιογράφος, πηγαινοέρχεται στο Ρίο προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της. Το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε το τούνελ.

«Άλλο ένα μακρύ τούνελ από τα πολλά που διασχίζω αυτόν τον μήνα μέχρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Αρχίζουμε όμως και βλέπουμε το φως στην άκρη του. Κράτα γερά μανούλα!», ακούγεται να λέει συγκινημένη η φωνή της Αγγελικής Νικολούλη.

View this post on Instagram

A post shared by aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) on Jun 25, 2019 at 11:37am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα