Η συλλογή ρούχων που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

12:14 26/6/2019 - Πηγή: People

Τα ρούχα με αθλητικό χαρακτήρα είναι ιδανικά για άνετες αλλά και stylish εμφανίσεις, ότι ακριβώς χρειαζόμαστε δηλαδή για τις ημέρες του καλοκαιριού. Το athleisure look έχει μπει πλέον για τα καλά στην γκαρνταρόμπα μας, ανεξάρτητα από την εποχή την οποία διανύουμε, κάτι που μας χαροποιεί όλους ιδιαίτερα καθώς μπορείς να φοράς πιο συχνά τα αγαπημένα και πιο άνετα ρούχα σου ενώ παράλληλα θεωρείσαι stylish.

Εάν ψάχνετε πώς να ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με ρούχα που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε, η νέα

συλλογή της Umbro είναι ιδανική για εσάς καθώς είναι μία αυθεντική προσέγγιση του streetwear μεταφέροντας ωστόσο τον αθλητικό χαρακτήρα του brand ενώ διαθέτει πρωτοποριακό design και συνδυάζει iconic στοιχεία του παρελθόντος με σύγχρονη αισθητική.

Εάν είστε fan του retro style διαμορφωμένο στις ανάγκες του σήμερα τότε θα λατρέψετε τα έντονα τολμηρά χρώματα, τα μεγάλα logos και τις vintage λεπτομέρειες που θα δείτε στη νέα collection της Umbro η οποία περιλαμβάνει: υφασμάτινες βερμούδες, t-shirts, shorts, top tanks, φορέματα, φόρμες, μπουστάκια και κολάν που θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση προσφέροντας σας ένα πραγματικά ξεχωριστό στιλ, καλύπτοντας παράλληλα τις καθημερινές σας ανάγκες.

1 από 9

2 από 9

3 από 9

Sponsored Ad

4 από 9

5 από 9

6 από 9

Sponsored Ad

7 από 9

8 από 9

9 από 9

H συλλογή περιλαμβάνει επίσης παπούτσια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Εκτός από το πιο casual αθλητικό  έχει επίσης και  Fashion  UNISEX SNEAKERS από την ARP Collection( είναι ουσιαστικά μια αναβίωση των sneakers της δεκαετίας του 90)

Βρείτε όλη την καλοκαιρινή συλλογή της Umbro,  σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Mείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της Umbro στο facebook και στο instagram

Discover more @ www.umbro.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα