Παντρεύεται και το επιβεβαίωσε στο Πρω1νό-Όλα όσα είπε για τον γάμο της

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η χαρμόσυνη είδηση πως η Νεσχάν Μουλαζίμ θα παντρευτεί με τον Στέλιο Πολογεώργη με καταγωγή από τα Σφακιά της Κρήτης, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και πολίστας.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στην Άννα Ζηρδέλη και επιβεβαίωσε την είδηση και μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της. “Ο γάμος μας θα γίνει στα Χανιά, επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά, αλλά θα κάνουμε και δεύτερο γάμο στη Σμύρνη.”,

αποκάλυψε. Όσο για το νυφικό της, τόνισε πως θέλει να είναι λιτό για να τη διευκολύνει στις κινήσεις της.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως θα βαφτιστεί πριν από τον γάμο: “Είμαι μουσουλμάνα, δεν έχω θέμα να αλλάξω τη θρησκεία μου απλά δεν το είχα αισθανθεί μέχρι σήμερα. Θέλω να βαπτιστώ Αλεξάνδρα, γιατί ο πνευματικός  μου, παρόλο που είμαι μουσουλμάνα με δέχθηκε με πολύ αγάπη και με αποκαλούσε έτσι”!

Η Νεσχάν Μουλαζίμ αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει ακόμη η πρόταση γάμου και είπε τι είναι αυτό που την κέρδισε στον σύντροφό της: “Έχουμε λογοδοθεί, πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη, σκέφτεται ο γαμπρός πώς θα την κάνει. Με τον Στέλιο είμαστε μαζί εννέα μήνες. Έχει να πει για όλους κάτι καλό, με κέρδισε που χαμογελάει συνέχεια, μου φτιάχνει τη διάθεση”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χρήστος Σπανός μιλάει για την κόρη του-Ακούστε το πρώτο της τραγούδι! 

Τατουάζ-Εξελίξεις: Ο Ορφέας επικεντρώνεται στο τελευταίο του θύμα και δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ! 

Γωγώ Δελογιάννη: “Θα του κάνω μήνυση! Θα το τραβήξω όσο πάει”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα