Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

11:30 5/1/2020 - Πηγή: People

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν προέκυψε πριν από λίγο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αναφορικά με την πορεία της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Ανακοινώνεται ότι ο ασθενής, κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και αιμοδυναμικά σταθεροποιημένος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ώρο»

Νωρίτερα

σήμερα

Διασωληνωμένος υπό καταστολή στην Εντατική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου παραμένει ο παρουσιαστής και μουσικός, Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όπως ανακοινώθηκε, υπέστη πνευμονικό οίδημα και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, Θάνου.

Στην κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, ο αδελφός του ήταν από τους πρώτους που έφθασαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ από τις πρώτες εικόνες είχε γίνει σαφές ότι ο παρουσιαστής βιώνει πολύ έντονα την απώλεια του αδελφού του, με τη στενοχώρια και τη θλίψη να τον έχουν καταβάλει.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Υπέστη πνευμονικό οίδημα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, Παραμένει,andreas mikroutsikos, paramenei