Αμήχανο πολύ… Αυτό το αντρικό hair look επιστρέφει από τα 80s με φόρα

14:42 26/8/2019 - Πηγή: People

Αντρική χαίτη: δεν υπάρχει κάποιος που να μη θυμάται με μια κάποια αμηχανία το απόλυτο hair look της δεκαετίας του ’80.

Πέρα από τις επιρροές της ξένης τηλεόρασης και εμείς είχαμε τα ελληνικά «είδωλα» της εποχής, με χαίτη πίσω και φράντζα μπροστά, (ποιος ξεχνάει Πάνο Μιχαλόπουλο, Σταμάτη Γαρδέλη, Στάθη Ψάλτη να «γοητεύουν» στις ταινίες του ’80, με… αυτό το μαλλί, με σακάκια με γυρισμένο μανίκι και γενικώς με μία μόδα που ωραία ήταν, αλλά ας μην ξανάρθει).

Μέχρι που ήρθε στη ζωή μας το Stranger Things, κοινώς η απόλυτη βουτιά στη

δεκαετία του ’80 και όχι απλώς θυμηθήκαμε, αλλά ξεθάψαμε από τη ντουλάπα τα ψηλοκάβαλα jeans, τα t-shirt με στενή λαιμόκοψη και τις χιαστί τσάντες.

Και πώς θα ολοκληρωνόταν όλο αυτό το throwback; Με τα αντρικά μαλλιά… χαίτη.

Και ναι αυτή η μόδα, όπως καταγράφει και ο ενήμερος Guardian επανήλθε -στους άντρες, κυρίως, αλλά και στις γυναίκες- και μία ανατριχίλα για όσα έχουμε να αντικρίσουμε από εδώ και μετά μας πιάνει.

Γιατί απλώς δεν είναι ωραίο…. Η όλη κατάσταση στο αντρικό κεφάλι μπορεί να υπήρξε μεγάλο trend της χρυσής εκείνης δεκαετίας, μπορεί να έδειχνε υπέροχο στο κεφάλι του Μάικλ Τζάκσον, του Ντέιβιντ Μπάουι, του Λάιονελ Ρίτσι, αλλά και του Ντέικρ Μοντγκόμερι που έκαψε καρδιές στο Stranger Things, ως Μπιλ Χάργκροουβ, αλλά μέχρι εκεί.

Και πολύ, πάρα πολύ θα ελπίζαμε να μην ξαναδούμε αυτή την αμήχανη κόμμωση να κάνει κατάληψη στα κεφάλια αγοριών και κοριτσιών, αλλά ο Guardian ισχυρίζεται ότι ήδη οι κομμωτές παίρνουν εντολές για αντρικό κούρεμα, αλά Stranger Things και κάπου τρέμουμε…

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την τάση της μόδας απλώς θα την κάνουμε skip και θα πάμε ανώδυνα παρακάτω!

Με στοιχεία από Guardian

Keywords
Τυχαία Θέματα