Γρηγόρης Γκουντάρας: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή της συζύγου του

14:21 26/8/2019 - Πηγή: People

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την οικογένεια τους καθώς η Νάταλι Κακκαβά έχει την ονομαστική της γιορτή.

Ο δημοσιογράφος θέλησε να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Αυτό το ποστάρισμα, θέλω να μου επιτρέψετε να το αφιερώσω στο κορίτσι μου, που γιορτάζει σήμερα. Το κορίτσι

που μου χάρισε δύο υπέροχους γιους, το κορίτσι που είναι πάντα δίπλα μου (μας), το κορίτσι που μας αγαπάει και μας φροντίζει όλους Ναταλάκι μου γλυκό, η αντρική σου συμμορία σε ευχαριστεί για όλα. Σε αγαπάμε όλοι πολύ και ευχαριστούμε το Θεό που σε έχουμε… Γρηγόρης, Οδυσσέας, Μάρκος Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες, καλή εβδομάδα και να μη φοβόμαστε να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας»

View this post on Instagram

Αυτό το ποστάρισμα,θέλω να μου επιτρέψετε να το αφιερώσω στο κορίτσι μου,που γιορτάζει σήμεραΤο κορίτσι που μου χάρισε δύο υπέροχους γιους,το κορίτσι που είναι πάντα δίπλα μου(μας),το κορίτσι που μας αγαπάει και μας φροντίζει όλουςΝαταλάκι μου γλυκό,η αντρική σου συμμορία σε ευχαριστεί για όλαΣε αγαπάμε όλοι πολύ και ευχαριστούμε το Θεό που σε έχουμε…Γρηγόρης,Οδυσσέας,ΜάρκοςΧρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες,καλή εβδομάδα και να μη φοβόμαστε να εκφράζεται τα συναισθήματα σας

A post shared by Δημοσιογράφος (@g.goudaras) on Aug 25, 2019 at 11:22pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα