Ο Πρίγκιπας Χάρι στον γάμο της πρώην του – η Μέγκαν πάλι, όχι..!

12:38 26/8/2019 - Πηγή: People

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η πρώην του πρίγκιπα Χάρι, Cressida Bonas, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της και να παντρευτεί τον άνθρωπο με τον οποίο συνδέθηκε, όταν η σχέση της με τον Χάρι έλαβε τέλος.

Και προς μεγάλη έκπληξη κάποιων από το Παλάτι έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι σκοπεύει να βρίσκεται παρών στη μεγάλη στιγμή της πρώην κοπέλας του, με την οποία μοιράστηκαν στιγμές από το 2012 έως το 2014 και που όταν τελικά χώρισαν, αποφάσισαν και κατάφεραν να κρατήσουν φιλικές σχέσεις.

Άλλωστε, η ηθοποιός είχε επίσης βρεθεί μεταξύ

των προσκεκλημένων που παρακολούθησαν τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, οπότε κάποιοι βρίσκουν λογικό το να ανταποδώσει και εκείνος, τιμώντας τη γαμήλια τελετή της ένωσης της με τον Harry Wentworth-Stanley.

Ωστόσο, εκείνο που δεν θεωρείται καθόλου σίγουρο είναι το αν προσκεκλημένη θα είναι και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς σύμφωνα με την ίδια βασιλική πηγή που μίλησε στη Sun, μια πρόσκληση και για εκείνην, ίσως αποτελέσει τεράστια πηγή αμηχανίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον συντάκτη βασιλικού ρεπορτάζ, Adam Helliker «ο Χάρι δεν έχει κανέναν λόγο να μη δώσει το ευγενές παρών σ’ αυτό το μυστήριο. Η Cressida υπήρξε πάντοτε πολύ τυπική και συνεπής και ποτέ δεν πρόσφερε στον Τύπο ούτε μία λέξη για τη σχέση της μαζί του».

Μάλιστα, την περίοδο του χωρισμού τους οι tabloids έγραφαν ότι η νεαρή γυναίκα δεν άντεξε την πίεση των media, κάτι που η Μαρκλ καμάρωνε ότι μπορεί να κάνει…

ΠΗΓΗ: DailyMail.com

Keywords
Τυχαία Θέματα