Αληθινή φρίκη: 17χρονος σκότωσε συμμαθήτριά του, επειδή δεν τον έβλεπε ερωτικά

16:50 30/8/2019 - Πηγή: People

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η βρετανική κοινή γνώμη από την αποκάλυψη ότι ένας 17χρονος δολοφόνησε άγρια συνομήλικη συμμαθήτριά του, όταν εκείνη τον απέρριψε ερωτικά.

Ο Τόμας Γκρίφιθς και η άτυχη Έλι Γκουλντ ήταν συμμαθητές και φίλοι, ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο, όταν ο νεαρός βρέθηκε στο σπίτι των γονιών της στο Γουιλτσάιρ, πιέζοντας την έφηβη να τον δει ερωτικά.

Όταν εκείνη του είπε ότι έχει άλλες προτεραιότητες και καλό θα ήταν να παραμείνουν φίλοι και να βλέπονται μόνο στο σχολείο, ο 17χρονος επιτέθηκε στην κοπέλα με μαχαίρι, προκαλώντας της απανωτά θανάσιμα τραύματα.

«Η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν αφοσιωμένη στην ιππασία, εργαζόταν ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα και αριστούχα. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να εκείνος να προσπαθήσει να χαλαρώσει. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία», αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν επίσης γίνει γνωστά, η νεαρή γυναίκα ήθελε να εργαστεί ως αστυνομικός και ετοιμαζόταν να αποφασίσει μαζί με τους γονείς της σε ποιο κολέγιο θα φοιτούσε. Ας σημειωθεί ότι οι συμμαθητές της στο σχολείο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πένθους, καθώς η Γκουλντ ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς μαθήτριες του σχολείου της.

Την ίδια στιγμή, οι δικαστικές αρχές του Μπρίστολ έκαναν λόγο «για το πιο άγριο και απρόκλητο έγκλημα των τελευταίων ετών», ενώ ο νεαρός δράστης εξακολουθεί να κρατείται μέχρι την πρώτη ακρόαση του ενώπιον δικαστηρίου.

Ας σημειωθεί ότι ο νεαρός για περίπου δύο μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία της νεαρής ισχυριζόταν ότι δεν την είχε δει και δεν είχε συναντηθεί μαζί της, μέχρι που έπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε να ομολογήσει την ειδεχθή πράξη του.

Πάντως, άνθρωπος από το περιβάλλον του 17χρονου Γκρίφιθς ανέφερε ότι ο νεαρός έπασχε από κατάθλιψη, κάτι που προκάλεσε η διάγνωση του πατέρα του με καρκίνο.

Με στοιχεία από Guardian, Daily Mail 

Keywords
Τυχαία Θέματα