Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Η ηθοποιός που είχε εισαχθεί οικειοθελώς σε ψυχιατρική κλινική μιλά για όσα έζησε

15:49 30/8/2019 - Πηγή: People

Πριν από ένα χρόνο είχε βγει στη δημοσιότητα ότι η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είχε κλειστεί οικειοθελώς στο Δαφνί. Επρόκειτο για μια πολύ περίεργη ιστορία που απασχόλησε αρκετές μέρες τα μέσα.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις η ηθοποιός παρουσιαζόταν ως ψυχικά ασταθής, ενώ το ρεπορτάζ έγραφε καθαρά ότι είχε εισαχθεί οικειοθελώς, ύστερα από ένα βράδυ έντονης ψυχικής ταραχής που είχε περάσει στο σπίτι των γονιών της.

Όπως είχε πει η ίδια, ήταν το βράδυ της 15ης Αυγούστου που είχε επισκεφθεί τους γονείς της με τον τότε σύντροφό της και τα πράγματα στο γεύμα δεν

εξελίχθηκαν καλά. Από κει και μετά συνέβησαν μια σειρά από γεγονότα που την οδήγησαν να ζητά βοήθεια από διερχόμενο περιπολικό, να τραυματίζεται στην εταιρεία του συντρόφου της όπου είχε πάει για να του μιλήσει και εν τέλει να καταλήγει στο Δαφνί.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου αναφέρεται σε συνέντευξή της στο Καλοκαίρι Not στον τρόπο που την είχαν παρουσιάσει τότε τα μέσα, αλλά πολύ περισσότερο στην αντιμετώπιση της οικογένειας της.

«Δεν παντρεύομαι τελικά! Εγώ πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που πυροδοτεί μεγάλες αποφάσεις και μεγάλες εκρήξεις. Είχα πει το ναι στην πρόταση γάμου, αλλά και οι δύο το ξανασκεφτήκαμε και δεν θα γίνει το μεγάλο βήμα. Είμαι μια χαρά γιατί καλύτερα να σου βγει το όνομα, παρά το μάτι. Η παροιμία είναι ανάποδα. Για μένα είμαι πολύ καλύτερα, δεν κάναμε το μεγάλο βήμα, δεν πληγωθήκαμε και δεν τσακωθήκαμε.

Είναι λίγο περίεργο να έχεις μια πορεία ήσυχη ζωής και καριέρας και ξαφνικά να διακόπτεται από θέματα… Ευτυχώς ήταν μια παρένθεση. Κρίμα για τα περιουσιακά να γίνονται πράγματα που δεν είναι ωραία, κρίμα να συκοφαντούνται άνθρωποι, όπως εγώ…

Ήταν συκοφαντία… Αν ξαφνικά είσαι νορμάλ και παραγωγικός επί 17 χρόνια και κάποιος πάει να σε βγάλει ότι δεν είσαι νορμάλ και παραγωγικός, είναι φοβερή συκοφαντία. Ευτυχώς ήταν παρένθεση, δεν επηρέασε τη ζωή μου, τους φίλους μου, τις παρέες μου. Σίγουρα με στεναχώρησε και με δυσκόλεψε μέχρι να βρω την άκρη».


Keywords
Τυχαία Θέματα