Αλέξης Γεωργούλης: Μιλά για το πρόβλημα του με τη δυσλεξία και αρνείται τη σχέση που του χρεώνουν

16:45 21/12/2019 - Πηγή: People

Τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε αποδέκτης σχολίων στα social media και στις ψυχαγωγικές εκπομπές. Στα πρώτα αναφέρονταν με περιπαικτικό τρόπο στην ομιλία του στην Ευρωβουλή που έγινε viral, ενώ οι τηλεοπτικές εκπομπές απασχολήθηκαν με την φερόμενη ως νέα σύντροφό του.

Μετά τον περασμένο Απρίλιο που δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι με στέλεχος του ΑΝΤ1, πριν μερικές εβδομάδες

τον έφερναν ζευγάρι με τη Μαρίλια Μητρούση. Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και τη ρεπόρτερ Ειρήνη Αρβανίτη και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις. Άλλες υπήρχαν, άλλες όχι. Είμαι ελεύθερος».

Παράλληλα, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στο θέμα με τη δυσλεξία που έχει και εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο που τον σχολίασαν.

«Ήμουν πολύ άτακτος. Δυο φορές έχω δεχθεί αλλαγή περιβάλλοντος στο νηπιαγωγείο. Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του μπούλινγκ. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Αν γυμνάστηκα στο δημοτικό, ήταν από τους τσακωμούς. Κάποια στιγμή τσακώθηκα με ένα παιδί και χτύπησε πολύ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που σταμάτησα να μιλάω στα παιδάκια. Μέχρι να τελειώσω το δημοτικό δεν μιλούσα στα παιδιά του σχολείου.

Δεν σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή την αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη…γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Γεωργούλης, Μιλά,alexis georgoulis, mila