Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται στον Καναδά για τις γιορτές

14:22 21/12/2019 - Πηγή: People

Από τις αρχές Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα περάσουν την χριστουγεννιάτικη περίοδο στο Σάντριγχαμ, όπως ορίζει το βασιλικό έθιμο. Αντιθέτως, θα έφευγαν μακριά από τη βασιλική οικογένεια και θα πετούσαν στην Αμερική για να περάσουν τις γιορτές με τη μητέρα της Μέγκαν. Αυτή η κίνηση είχε ξεσηκώσει μεγάλη σπέκουλα σε μια περίοδο προβλημάτων για τη σχέση του ζεύγους με τον Τύπο και το Παλάτι. Η ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ πως η Βασίλισσα έχει δώσει την έγκριση της για το ταξίδι τους είχε ηρεμήσει την κατάσταση.

Την

ώρα που η Ελισάβετ, ο Φίλιππος και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Σάντριγχαμ, η Μέγκαν και ο Χάρι βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου θα περάσουν συνολικά έξι εβδομάδες και θα συστήσουν στον γιο τους Άρτσι τα μέρη που έζησε η μαμά του τη ζωή της μέχρι να γνωρίσει τον μπαμπά του.

Μπορεί η μαμά της Ντόρια να ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, όμως η Μέγκαν πέρασε 7 χρόνια της ζωής της στον Καναδά για τα γυρίσματα της σειράς Suits και αυτές τις ημέρες η οικογένεια ταξίδεψε στο Τορόντο. Εκεί έχουν κανονίσει συναντήσεις με φίλους που θα γνωρίσουν τον 8 μηνών γιο τους για πρώτη φορά.

Ενόσω κάνουν τις διακοπές τους εκεί, κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ο Χάρι είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης κι εύχεται χρόνια πολλά στους Βρετανούς στρατιώτες που βρίσκονται εκτός χώρας.

Keywords
Αναζητήσεις
ο πρίγκιπας χάρι σε ποιο ζώδιο ανηκει
Τυχαία Θέματα