The King’s Man: Ο Ρέι Φάινς συστήνει την πιο αποτελεσματική υπηρεσία της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

14:22 30/9/2019 - Πηγή: People

Μετά το πολύ καλό Kingsman: The Secret Service του 2014 και το όχι και τόσο καλό Kingsman: Golden Circle, η μυθολογία της Μυστικής Υπηρεσίας επιστρέφει. Αυτή τη φορά δεν μας πάει μπροστά, αλλά πίσω. Στη στιγμή της γέννησής της. Λίγο πριν για την ακρίβεια.

Βρισκόμαστε στον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκεί τα βρετανικά στρατεύματα καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να αντιμετωπίσουν τα χτυπήματα του Άξονα. Την ώρα που οι ηγέτες

της Ευρώπης δολοπλοκούν για να διαλύσουν τον κόσμο, ένας άντρας πρέπει να τα βάλει μαζί τους και με τον χρόνο, ώστε να τους αποτρέψει.

Ο Ρέι Φάινς πρωταγωνιστεί στο prequel του Kingsman και είναι ο King’s Man, ο άνθρωπος δηλαδή που μαζί με μια ομάδα φαινομενικά αδέξιων, αλλά πολύ ικανών ανθρώπων, θα συστήσει την υπηρεσία που θα σώσει τη Βρετανία σε πάρα πολλές περιστάσεις στο μέλλον.

Στο νέο trailer βλέπουμε το πολεμικό σκηνικό όπως έχει στηθεί, ενώ μαζί με τον Φάινς στην ταινία παίζουν οι Τζέμα Άρτερτον, Στάνλεϊ Τούτσι, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Ντάνιελ Μπριλ, Τσαρλς Ντανς και Ντζίμον Χούνσου.


Keywords
Τυχαία Θέματα
King’s Man, Ρέι Φάινς, Βρετανικής Αυτοκρατορίας,King’s Man, rei fains, vretanikis aftokratorias