Ουγγαρέζος – Ουίλιαμς: Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας για τον χωρισμό τους

14:22 30/9/2019 - Πηγή: People

Τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς μετά από 5 χρόνια σχέσης αποκάλυψε σήμερα on air ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας φρόντισε να κάνει γνωστές κάποιες μέσα από τη δική του εκπομπή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Χώρισαν με την Ιλένια Ουίλιαμς – Το ανακοίνωσε on air

Όπως είπε ο Λιάγκας στην εκπομπή του, γνώριζε εδώ και μέρες ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του ζευγαριού: «Έχω μιλήσει με τον Δημήτρη και μάλιστα το πρωί του έστειλα και μήνυμα,

εγώ το ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ και μέρες. Και τον ρώτησα:  «Δημήτρη μου, αυτό που ξέρω εγώ μου το φέρανε σήμερα οι ρεπόρτερ μου και μου είπαν διάφορα πράγματα, θες να το παίξω ή δεν θέλεις;»». Ο παρουσιαστής, μάλιστα,  δεν δίστασε να μιλήσει και για επανασύνδεση: «Mπορεί να τα ξαναβρούν, δεν είναι σίγουρο».

Ο Λιάγκας αποκάλυψε, επίσης, ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο συζούσαν με την Ιλένια τους τελευταίους μήνες, ενώ τόνισε με έμφαση ότι κανένας από τους δυο δεν έχει προχωρήσει στις προσωπική τους ζωή: «Το ξέρω ότι δεν έχουν προχωρήσει, είναι στεναχωρημένοι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ουγγαρέζος – Ουίλιαμς, Λιάγκας,oungarezos – ouiliams, liagkas