Η καλλιτεχνική συνεργασία της χρονιάς; Adele και Beyonce τραγουδούν και ο Κρις Μάρτιν παίζει πιάνο

13:41 30/9/2019 - Πηγή: People

Στο παρελθόν έχουμε δει μεγάλες συνεργασίες ανάμεσα σε Beyonce και Lady Gaga, έχουμε ακούσει ντουέτο με Shakira και Beyonce, αλλά αυτό που θα συμβεί στο νέο άλμπουμ των One Republic είναι το κορυφαίο που έχουμε ακούσει. Κι αυτό γιατί το ιερό

τοτέμ της αμερικανικής μουσικής και το τοτέμ της βρετανικής μουσικής, Beyonce και Adele, έχουν ηχογραφήσει ένα ντουέτο.

Η Beyonce είχε να βγάλει single από το Apeshit με τον Jay-Z το 2017 μέχρι το single για το Lion King. Η Adele από το Water Under the Bridge το 2016. Η Βρετανίδα μάλιστα λέγεται πως ετοιμάζει το 4ο άλμπουμ της με στόχο να κυκλοφορήσει το 2020. Έχει μάλιστα και αρκετό υλικό χάρη στον πρόσφατο χωρισμό της.

Μέχρι να συμβεί αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δύο σουπερνόβα της μουσικής στο επερχόμενο άλμπουμ των OneRepublic που θα βγει το Νοέμβριο.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ryan Tedder, ο frontman του συγκροτήματος, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα ένα στοιχείο που αφορά στον Chris Martin. Ο τραγουδιστής των Coldplay μπορεί να μην τραγουδήσει, αλλά παίζει πιάνο σε μια από τις γέφυρες του κομματιού, με τις Adele και Beyonce να τραγουδάνε.

Hanging with @OneRepublic @GlblCtzn festival @MaxwellsHouse #PowerTheMovement pic.twitter.com/HyYez2LKyD

— Z100 New York (@Z100NewYork) September 28, 2019

Πάρα πολλοί ισχυρίστηκαν ότι ο Tedder αστειευόταν στην ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος στο iHeart Show. Και η αλήθεια είναι πως το λέει πολύ ήρεμα. Επιπλέον, φαντάζει πολύ δύσκολο η Beyonce να δώσει ξανά σημεία ζωής σε αυτό το κόνσεπτ, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο.

Το γεγονός όμως πως η Adele έχει συνεργαστεί σε τρία τραγούδια στο παρελθόν με τη μπάντα, δίνει ελπίδες να μιλάει σοβαρά ο Tedder. Αν ισχύει πάντως, κρίνοντας κι από τη μουσική του άλμπουμ, είναι πιθανό να δούμε τις δύο κυρίες σε μια pop/rock μπαλάντα.

Το Human, όπως τιτλοφορείται το άλμπουμ των OneRepublic, δεν έχει ορισμένη ημερομηνία, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει μερικά κομμάτια από το νέο ήχο της μπάντας και θα περιλαμβάνει 9 κομμάτια. Ήδη το Rescue Me, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, και το Bones που ακούσαμε στην αρχή της χρονιάς, έχουν γίνει επιτυχίες.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Adele, Beyonce, Κρις Μάρτιν,Adele, Beyonce, kris martin