My Style Rocks 3: Η Κιάρα Μαρκέζη έβαλε τα κλάματα κι έκανε έξαλλο τον Γαβαλά – «Μας εκμηδενίζεις όλους με αυτό που κάνεις»

21:39 20/2/2020 - Πηγή: People

Την ημέρα της μαρμότας ζουν στο My Style Rocks 3, αφού κάθε φορά προκαλείται μια αναταραχή με 2-3 πολύ συγκεκριμένες αιτίες. Η στυλιστική εξέλιξη της Κιάρας Μαρκέζη είναι με διαφορά το ζήτημα που έχει απασχολήσει περισσότερο, καθώς οι κριτές δεν πιστεύουν πως οφείλεται σε δικά της κριτήρια, αλλά κάποιος την ντύνει.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είχε πάλι ένα πολύ καλό σύνολο που αν πίστευαν ότι το διάλεξε μόνη της, θα της έβαζαν και οι τρεις από 4 και πάνω. Τουλάχιστον αυτό

της έβαλε ο κύριος Κουδουνάρης, αλλά με έντονο θυμό, και η κυρία Χριστοπούλου.

Από την άλλη, ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν αυτή τη φορά ο πιο κατευναστικός της υπόθεσης, αλλά εκείνος που εξερράγη, ιδίως από τη στιγμή που η Κιάρα Μαρκέζη χαρακτήρισε «λόγια του αέρα» τις μομφές του Κουδουνάρη.

Για άλλη μια φορά της εξήγησε ότι πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να υποστηρίζει την άποψή της, αν θέλει οι κριτές να πιστέψουν ότι εκείνη διαλέγει το ντύσιμό της και της ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να προσβάλλεις, εσύ εκμηδενίζεις όλους τους ανθρώπους γύρω σου».

Η κατάληξη σε όλο αυτό ήταν η Κιάρα να βάλει τα κλάματα, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα