Λίγο πριν την κυκλοφορία: Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος του People με εξώφυλλο τον Διονύση Σχοινά

17:20 24/1/2020 - Πηγή: People

1 από 6Διονύσης Σχοινάς: Πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 50, αλλά νιώθει ακόμα παιδί. Με αυτή την παιδικότητα αλλά και ένα πηγαίο χαμόγελο, μιλάει για τη δύσκολη πενταετία που βίωσε με τον χαμό του αδελφού του και του πατέρα του, εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας στον γάμο του με την Καίτη Γαρμπή, ξεκαθαρίζει τον λόγο που δεν έχει δεχτεί να γίνει κριτής σε μουσικό talent show και αποκαλύπτει το δικό το «ελιξίριο» νεότητας.

2 από 6Μπέτυ Αρβανίτη: Η ζωή της δεν διαφέρει πολύ από τις εμβληματικές, γεμάτες αντιθέσεις και σαγήνη, ηρωϊδες που έχει υποδυθεί πρώτα στον κινηματογράφο

και τα τελευταία πολλά χρόνια στο θέατρο. Η Μπέττυ Αρβανίτη έχει ζήσει μια ζωή «όπως μου έκανε κέφι»

3 από 6Φαίη Μαυραγάνη: Από το Δίστομο της Βοιωτίας βρέθηκε στην Αθήνα με όνειρο να κάνει καριέρα ως δημοσιογράφος. Η πορεία της ενδείκνυται για να κατανοήσει κάποιος πλήρως τη λαϊκή ρήση «τα αγαθά κόποις κτώνται». Τα πρώτα δύσκολα χρόνια στην κρατική τηλεόραση, η μεταγραφή στον ΑΝΤ1, η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας αλλά και η ευκαιρία που της δόθηκε το 2013 ήταν μερικές από τις προκλήσεις που κλήθηκε να περάσει προκειμένου να βρεθεί στην κορυφή της ενημέρωσης του σαββατοκύριακου στο OPEN. Η παρουσιάστρια σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Sponsored Ad

4 από 6Τάσος Τρύφωνος: Αποδείχτηκε δυνατός διαχειριστής ενός αδύναμου κρίκου που κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, καθηλώνοντας με τις απροσδόκητες ατάκες και το κοφτερό του βλέμμα το τηλεοπτικό κοινό. Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει στο People τους δυνατούς κρίκους της ζωής του, αλλά και τις δυνατές στιγμές στην καριέρα του.

5 από 6 R.I.P. Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ (1939 – 2020): Φλεβάρης του ’15, πρωινό Κυριακής, στο σπίτι της στην οδό Ασκληπιού. Μια συνάντηση (και κάποιες αδημοσίευτες κουβέντες) με την ποιήτρια που έγραφε πάντα λυπημένη και έφυγε στα 81 της χρόνια «στον ουρανό του τίποτα με ελάχιστα»!

6 από 6Gourmet Δείπνο για Δυο: Το εστιατόριο LuLu’s στην Αργυρούπολη μάς βάζει στην κουζίνα με δυο λαχταριστές συνταγές.

Πάρτε μια μικρή γεύση για όλα όσα θα διαβάσετε αυτή την εβδομάδα στο People, που κυκλοφορεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα