Meghan Markle: Πώς κατάφερε να εξοργίσει 12.000 θεατές στο γήπεδο του Wimbledon

14:58 9/7/2019 - Πηγή: People

H Meghan Markle εξέπληξε τους πάντες την προηγούμενη Πέμπτη, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά στο γήπεδο του Wimbledon και προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Serena Williams, όμως δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος της έκπληξης που στη συνέχεια μετατράπηκε σε δυσφορία.

Η Δούκισσα του Σάσεξ συνοδευόμενη από τις φίλες της Genevieve Hillis και Lindsay Roth που κάθισαν στις θέσεις VIP του γηπέδου είχε ζητήσει από τους αρμόδιους να απαγορεύουν τις φωτογραφίες, μια απαγόρευση που ίσχυε για όλους.

Αυτό σημαίνει ότι ούτε οι φωτογράφοι, ούτε κάποιος από τους 12.000 θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή θα είχαν το δικαίωμα να σηκώνουν κινητά ή φωτογραφικές μηχανές προς τη μεριά που καθόταν η Δούκισσα του Σάσεξ και η παρέα της.

Η συγκεκριμένη εντολή προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη δυσφορία και εκνευρισμό, όταν συνοδεύτηκε από την εξήγηση ότι η πρώην ηθοποιός βρισκόταν εκεί με την ιδιότητα του απλού πολίτη..!

Σκληρή επίθεση σε Meghan Markle και πρίγκιπα Harry: «Σταματήστε τις ηλιθιότητες!»

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η εντολή άρχισε να διαρρέει από τη σειρά που καθόταν η 64χρονη Sally Jones, η οποία είχε την ατυχία να κάθεται στην ίδια σειρά με τη Markle και την παρέα της.

Σοκαρισμένος ο σύμβουλος δημοσίων σχέσεων του γηπέδου ισχυρίστηκε ότι ο σωματοφύλακας που έδωσε την εντολή βρισκόταν σε αμηχανία εκείνη τη στιγμή και ότι πολλοί άνθρωποι που εκείνη τη στιγμή φωτογράφιζαν την τενίστρια, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι αυτή που καθόταν σ’ εκείνη τη σειρά με το καπέλο και τα γυαλιά ήταν η σύζυγος του πρίγκιπα Harry.

«Ο Harry και η Meghan φαίνεται ότι πιστεύουν περισσότερο ότι είναι διασημότητες, παρά μέλη της βασιλικής οικογένειας με συγκεκριμένους θεσμικούς ρόλους. Στο σημείο υπήρχαν περισσότεροι από 200 φωτογράφοι που ξαφνικά ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα. Όλο αυτό τους κάνει να φαίνονται τουλάχιστον χαζοί, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των ανθρώπων γύρω τους. Τέτοιες παιδαριώδεις συμπεριφορές δεν έχουν επιδείξει πάντως ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ», αναφέρει στην εφημερίδα ένας από τους θεατές που βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή.

Ας σημειωθεί ότι η εν γένει συμπεριφορά της πρώην ηθοποιού εδώ και καιρό έχει γίνει αντικείμενο σκληρής κριτικής, ενώ θορυβημένοι με αυτά τα νέα δεδομένα, μακριά από το σκληρό πρωτόκολλο, εμφανίζονται και οι άνθρωποι του Παλατιού.

ΠΗΓΗ: DailyMail.com

Keywords
Τυχαία Θέματα