Keanu Reeves: Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο συνδέεται με τον David Bowie

14:04 9/7/2019 - Πηγή: People

Ο Keanu Reeves μπορεί να μην ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας εδώ και πολύ καιρό παρά το ότι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική του ζωή ούτε με σκάνδαλα ή κάποιου είδους ίντριγκα, θα μπορούσαμε να πούμε πως πολύ καιρό «αγνοούταν» ως ένας από τους «βαρετούς» του Hollywood, μέχρι να ανακαλύψουν όλοι το πόσο αβίαστα cool είναι.

Ο

ταλαντούχος ηθοποιός, πρωταγωνιστεί από τα 80s σε ταινίες, όμως η υποκριτική δεν ήταν πάντα το βασικό του ενδιαφέρον. Όταν καθιερώθηκε την εποχή των 90s και έγινε πετυχημένος ηθοποιός της γενιάς του, ο Reeves ξεκίνησε μία ροκ μπάντα που μπορεί και να έχετε ακούσει ξανά, τους Dogstar, ένα συγκρότημα το οποίο ήταν ένα σημαντικό project για τον ίδιο και τους μουσικούς φίλους του με εμφανείς επιρροές από τους Nirvana.


Οι Dogstar, παρόλο που μπορεί να ήταν αρκετά κλισέ τότε ένας ηθοποιός να είναι παράλληλα σε συγκρότημα, κατάφεραν να ξεχωρίσουν, δίνοντας το «παρών» σε αρκετά σημαντικά μουσικά φεστιβάλ. Ο Keanu Reeves που είναι γνωστό, για το πόσο προσγειωμένος και ταπεινός είναι, πρόσφατα δήλωσε πως εύχεται η μπάντα του να «ήταν καλύτερη από ότι ήταν», παρόλο που μουσικοί κριτικοί πρόσφατα δήλωσαν πως οι Dogstar ίσως ήταν πιο σημαντικοί από ότι πίστευε ο ηθοποιός.

Και παρόλο που η μουσική τους προσπάθεια ήταν σε πειραματικό επίπεδο, τους έδωσε τη δυνατότητα να συναναστραφούν μουσικούς θρύλους. Κάτι που έδωσε αυτή την ευκαιρία στους Dogstar ήταν αδιαμφισβήτητα το ταλέντο αλλά και η ταπεινότητα του Reeves.

Μία από τις επιτυχίες του συγκροτήματος ήταν το ότι άνοιγαν τις συναυλίες του Bon Jovi αλλά και του David Bowie. Λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση ανάμεσα στους δύο άντρες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Bowie είδε «κάτι» στο μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού, κάτι που του προσθέτει άλλο ένα πέπλο μυστηρίου στην ήδη αινιγματική περσόνα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα