Kim Kardashian: Η άβολη αποκάλυψη για τον κορσέ που φόρεσε στα φετινά ΜΕΤ Gala

13:33 9/7/2019 - Πηγή: People

Δεν ξεχνά κανείς τη δημιουργία του Thierry Mugler με την οποία εμφανίστηκε η Kim Kardashian στα φετινά MET Gala. Και δεν την ξεχνά κανείς, ακριβώς επειδή όλοι απορούσαν πώς στην ευχή μπορούσε να ανασαίνει μέσα σε ένα τόσο στενό φόρεμα.

Η ίδια χθες αποκάλυψε, μιλώντα στο WSJ Magazine ότι αυτή ίσως και να ήταν η πιο επώδυνη δοκιμασία στη μέχρι τώρα πορεία της. Διότι για να καταφέρει να χωρέσει μέσα στη συγκεκριμένη δημιουργία είχε χρειαστεί έναν κορσέ Mister Pearl

, ο οποίος μόλις και μετά βίας της επέτρεπε να κινείται, ενώ δεν μπορούσε ούτε να αναπνεύσει, ούτε να κάτσει.

View this post on Instagram

Mugler Drip Straight out of the ocean @manfredthierrymugler His first design in 20 years. Manfred Thierry Mugler for Kim Kardashian West / MET BALL 2019 with Mugler Fashion House. Revisited archive pieces for Mugler Fashion House @muglerofficial. Corset by Mr. Pearl

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 6, 2019 at 6:53pm PDT

Όπως εξήγησε, χρειάστηκε να κάνει ειδικά μαθήματα αναπνοής για να αποφύγει το ενδεχόμενο μιας λιποθυμίας, ενώ όπως λέει πόνεσε τόσο πολύ, που δεν θυμάται αντίστοιχη εμπειρία σε όλη τη διαδρομή της σε fashion events και παρόμοια gala.

«Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν είχα νιώσει τέτοιο πόνο. Θα πρέπει να σας δείξω φωτογραφίες της επόμενης μέρας για να δείτε τα σημάδια στην πλάτη και το στομάχι μου», είπε μεταξύ άλλων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις φωτογραφίες.

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να έχει προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση πλευρών για να γίνει η μέση της πιο λεπτή, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα καν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

ΠΗΓΗ: JustJared.com

Keywords
Τυχαία Θέματα